Αθλητικά

Με το…γνωστό 2-0 στο -2 ο Ολυμπιακός

Για τρίτο σερί ματς πρωταθλήματος οι “ερυθρόλευκοι” πήραν τη νίκη με 2-0, αυτή τη φορά επί του Πανιώνιου και πλησίασαν ξανά σε απόσταση δύο βαθμών τον Παναθηναϊκό. Μακούν και Ντιόγκο τα γκολ. Έξι ματς χωρίς να δεχτούν τέρμα συμπλήρωσαν οι Πειραιώτες.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το LIVE του αγώνα

Μετά τα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός επικράτησε με το ίδιο σκορ και του Πανιωνίου, χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει. Η εικόνα της ομάδας του Βαλβέρδε ήταν μέτρια στο πρώτο μέρος και λίγο καλύτερη στο δεύτερο, ωστόσο δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον Πανιώνιο.

Μπορεί η κατοχή της μπάλας να ήταν υπέρ των “ερυθρόλευκων” σε συντριπτικά ποσοστά αλλά οι ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο ήταν ελάχιστες. Παρόλαυατα οι Πειραιώτες κατάφεραν πάρουν το προβάδισμα λίγο πριν την ανάπαυλα όταν μετά το φάουλ του Χολέμπας ο Μακούν με κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Σιδεράκη στο 41΄.

Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, ξεκίνησε το δεύτερο. Και πάλι σέντρα από τον Χολέμπας, η μπάλα κόντραρε και ο Ντιόγκο με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-0. Στη συνέχεια οι παίκτες του Βαλβέρδε, μάλλον, έκαναν συντήρηση δυνάμεων ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης με την Ρούμπιν Καζάν.

Ο Πανιώνιος που απείλησε μόνο με τον Ρόκα στο 48΄και τον Ντιμπαλά στο 76΄ έμεινε χωρίς νίκη για τρίτο σερί ματς.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μανιάτης (72′ Φουστέρ), Μακούν, Αμπντούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Ντιόγκο.
 
Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): 
Σιδεράκης, Κούρντι, Αντούνες (63′ Ντιμπαλά), Πιέρ, Ρόκας, Ρόβας, Όμο, Κουλουχέρης (46′ Αυλωνίτης), Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Σκέμπρι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Το Ζαμπίδης – Μεϊγουέδερ μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία: «Έπεσε πείνα για τα κιλά αλλά πρέπει να το σεβαστούμε» δήλωσε ο «Iron Mike»
Στη συνέντευξή Τύπου του “BATTLE OF THE LEGENDS” έγινε γνωστό ότι το προγραμματισμένο event για τις 27 Ιουνίου τελικά μεταφέρεται σε άλλη ημερομηνία
ΦΩΤΟ ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ