Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Με Βίντα η αποστολή της ΑΕΚ για Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Με Βίντα η αποστολή της ΑΕΚ για Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Ο Ντομαγκόι Βίντα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ αναφορικά με τους αγώνες απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου για το Champions League.

Συγκεκριμένα η ΑΕΚ δήλωσε την Ευρωπαϊκή της λίστα το βράδυ της Πέμπτης (03/08), με την UEFA όπως αναμενόταν να την γνωστοποιεί.

Σε αυτή το παρών δίνει και ο Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο φιλικό της ΑΕΚ απέναντι στην Τράμπζονσπορ, όπου έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Μπορεί ο Κροάτης να παραμένει αμφίβολος για την αναμέτρηση, αφού ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα, ωστόσο εντός του συλλόγου θα γίνουν τα πάντα προκειμένου ο έμπειρος αμυντικός να καταφέρει να αγωνιστεί.

Αντίθετα δεν βρίσκεται το όνομα του Πόνσε, ο οποίος ωστόσο μπορεί να δηλωθεί την Δευτέρα (07/08), στο περιθώριο που δίνει η UEFA στις ομάδες να κάνουν δυο αλλαγές παραμονές του αγώνα. 

Όλα αυτά φυσικά εάν η μεταγραφή του Αργεντινού επιθετικού ολοκληρωθεί έγκαιρα. 

Εκτός λίστας βρίσκονται όπως ήταν αναμενόμενο ο Σέρχιο Αραούχο και ο Πάολο Φερνάντες που είναι τραυματίες.

Αναλυτικά η Ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ

 Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Γκίνης, Σιντιμπέ, Ρότα, Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Βίντα, Μουκουντί, Μήτογλου, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Ελίασον, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Πισάρο, Πινέδα, Μάνταλος, Τσούμπερ, Μαχαίρας, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Ζίνι.

Ξένοι (κοινοτικοί ή μη): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Βίντα, Μουκουντί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Ελίασον, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Πισάρο, Πινέδα, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Ζίνι.


Γηγενείς από άλλους ελληνικούς συλλόγους: Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Μάνταλος.
Γηγενείς από ΑΕΚ: Θεοχάρης, Γκίνης, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις