Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

“Μεγάλη” επιστροφή! Στο ΝΟΒ ο Μυλωνάκης

“Μεγάλη” επιστροφή! Στο ΝΟΒ ο Μυλωνάκης
Intime.gr

Και πάλι στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης ο Μανώλης Μυλωνάκης! Ο έμπειρος περιφερειακός θα φορέσει ξανά για τον επόμενο έναν χρόνο το σκουφάκι του ΝΟΒ, ύστερα από την τριετία 2011-2014, όπου και κατέκτησε ένα νταμπλ με τον Όμιλο.

Έξι χρόνια μετά την αποχώρησή του από το Λαιμό, ο Μανώλης Μυλωνάκης επιστρέφει στη Βουλιαγμένη και θα φορέσει ξανά το σκουφάκι του ΝΟΒ, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο. Ο Χανιώτης περιφερειακός ολοκλήρωσε μετά από έξι χρόνια τη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό και επιστρέφει, επίσης για δεύτερη θητεία, στους «μπέμπηδες», όπου αγωνίστηκε από το 2011 έως το 2014, κατακτώντας το νταμπλ του 2012. Σε συνδυασμό με την απόκτηση του Κροάτη φουνταριστού Λούκα Λόζινα, αλλά και τις προσθήκες των Χαράλαμπου Τρούλου και Ζαννή Αλαφραγκή από το Παλαιό Φάληρο, η Βουλιαγμένη συγκροτεί μία πολύ δυνατή ομάδα, ικανή να διεκδικήσει τον τίτλο της Α1 υδατοσφαίρισης την επόμενη χρονιά, με δεδομένη και την αποδυνάμωση του Ολυμπιακού.

Ο Μυλωνάκης, ο οποίος έχει αγωνιστεί επίσης σε ΝΟ Χανίων και Εθνικό, είναι ένας από τους πολυνίκες αθλητές του ελληνικού πόλο, έχοντας κατακτήσει συνολικά 11 πρωταθλήματα και 10 κύπελλα Ελλάδας, καθώς επίσης και το Champions League με τον Ολυμπιακό το 2018. Στη συλλογή του έχει επίσης δύο χάλκινα μετάλλια από Παγκόσμια Πρωταθλήματα (2005, 2015) με την εθνική ομάδα.

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω σε γνώριμα μέρη και ελπίζω να πετύχουμε όλους τους στόχους της ομάδας! Εύχομαι να έχουμε μια υγιή αθλητική χρονιά» ήταν η λακωνική δήλωση του 35χρονου περιφερειακού, μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με τη Βουλιαγμένη.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις