Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Μεντβέντεφ για το παιχνίδι με Τσιτσιπά: «Εκανα λάθος με τον διαιτητή, αλλά χαίρομαι που κέρδισα»

Μεντβέντεφ για το παιχνίδι με Τσιτσιπά: «Εκανα λάθος με τον διαιτητή, αλλά χαίρομαι που κέρδισα»

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ νίκησε τον Στέφανο Τσιτσιπά με 3-1 σετ και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Australian Open.

Ο Ρώσος τενίστας έκλεψε την παράσταση, πάντως, για λάθος λόγο, καθώς ξέσπασε στον διαιτητή την ώρα του αγώνα και τον αποκάλεσε “ηλίθιο” επειδή δεν έδωσε ποινή στον Στέφανο Τσιτσιπά για coaching από τον πατέρα του.

Μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού του Australian Open, ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ ζήτησε συγνώμη από τον διαιτητή για την συμπεριφορά του

«Δεν νομίζω ότι με βοηθά να έχω άσχημες αντιδράσεις. Συνήθως χάνω τα ματς γιατί δεν έχω ενέργεια. Κατάλαβα ότι έκανα λάθος και χαίρομαι που συγκεντρώθηκα πίσω στο ματς. Χαίρομαι που λειτούργησε», δήλωσε ο Ρώσος τενίστας.

Για την εξέλιξη του αγώνα με τον Τσιτσιπά: «Νομίζω ότι μερικές φορές κάποια ματς υπάρχουν στιγμές που χάνεις πόντους που δεν πρέπει. Το ίδιο έγινε και με αυτόν (Τσιτσιπά). Έπρεπε να χτίσω μομέντουμ και να έχω κάποιες καλές μπαλιές. Έχασε την ενέργειά του μετά το τρίτο σετ».

«Μετά τον προημιτελικό ρώτησα τον προπονητή μου πως θα αντέξω στα ημιτελικά γιατί δεν μπορούσα να κουνηθώ. Αλλά την άλλη μέρα ένιωθα καλύτερα. Η κούραση έφερε λάθη, αλλά ευτυχώς δεν κράτησε πολύ αυτό το παιχνίδι», πρόσθεσε ο Ρώσος τενίστας.

Για τον Ράφα Ναδάλ: «Παίζω με έναν από τους κορυφαίους που πάει για το 21ο του grand slam. Οι τελικοί είναι ιδιαίτεροι. Είμαι έτοιμος. Ξέρω ότι είναι δυνατός ο Ράφα, αλλά θα παλέψω για το καλύτερο».

Στο τέλος της συνέντευξης ο Κούριερ τον ρώτησε για το αν θα δει τον τελικό των γυναικών όπου παίζει η Ασλεϊ Μπάρτι μπροστά στο κοινό της. 

«Δεν ξέρω αν θα το δω γιατί στις 8:15 πρέπει να δειπνήσω» δήλωσε ο Μεντβέντεφ, με τον Κούριερ να του λέει: «Προσπαθώ να σε ανεβάσω στα μάτια του κοινού και δεν με βοηθάς καθόλου!», με τον Ρώσο τενίστα να του απαντάει: «ΟΚ, παιδιά, θα το δω στο κινητό»

To ξέσπασμα του Μεντβέντεφ:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις