Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Μεντβέντεφ για Τσιτσιπά: «Μπορεί να με ξεπεράσει στην κατάταξη»

Μεντβέντεφ για Τσιτσιπά: «Μπορεί να με ξεπεράσει στην κατάταξη»

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι πιθανό να τον περάσει στην Παγκόσμιο κατάταξη τένις το νέο έτος, με τον Ρώσο τενίστα να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον συναθλητή του.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έκανε δηλώσεις αναφορικά με τον ίδιο και τη νέα σεζόν στο τένις, με τον Νο3 του κόσμου να αναφέρει πως το 2024 θα είναι μια εντελώς διαφορετική χρονιά, κάτι που σημαίνει πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να τον περάσει στην βαθμολογία.

Μάλιστα ο Ρώσος τενίστας ο οποίος έχει μια ιδιαίτερη κόντρα με τον «Στεφ» θέλησε να τονίσει πως το περασμένο έτος ξεκίνησε εκτός της πρώτης δεκάδας, ωστόσο με τις εμφανίσεις του στο court κατάφερε να ανέβει στην Παγκόσμια κατάταξη του τένις.

«Σίγουρα κάθε σεζόν είναι διαφορετική.

Ο Τσιτσιπάς έφτασε στον τελικό του Australian Open και για διάφορους λόγους είχε ένα δύσκολο τέλος στη σεζόν, αλλά μπορεί να επιστρέψει και να ξεπεράσει έμεναν, τον Σίνερ, τον Κάρλος ή τον Νόβακ.

Θυμηθείτε ότι εγώ στην αρχή της περσινής σεζόν ήμουν εκτός 10άδας.

Σε αυτό το στάδιο της ζωής μου συνεχίζω να βρίσκω τα όριά μου για να καταφέρνω ακόμα περισσότερα πράγματα. Προσπαθώ να γίνω περισσότερο επαγγελματίας, να δουλεύω πιο σκληρά και να είμαι καλύτερος μέσα στο court» ήταν τα λόγια του Ρώσου αθλητή.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις