Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μέσι: Η ατάκα οπαδού που τον έκανε να… σκάσει χαμόγελο! (video)

Μέσι
ΦΩΤΟ Reuters

Κουρασμένος μέσα στο όχημα του, μετά την πεντάρα της Μπαρτσελόνα. Ο Λιονέλ Μέσι δέχθηκε… με υπομονή τις εκδηλώσεις αγάπης των οπαδών, αλλά η ατάκα ενός φίλου της ομάδας ήταν αυτή που τον έκανε να χαμογελάσει.

Ο Λιονέλ Μέσι προσπαθεί να ανεβάσει “στροφές” στην Μπαρτσελόνα, μετά από ένα καλοκαίρι που βρέθηκε… στην έξοδο από τους Καταλανούς και σε μια περίοδο που αυτός και η πομάδα προσπαθούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος –προς την κορυφή- μετά το κακό τους ξεκίνημα στη La Liga.

Ο κόσμος της Μπαρτσελόνα όμως δεν έπαψε ούτε στιγμή να στηρίζει τον Μέσι, βάζοντας μάλιστα το δικό του… λιθαράκι και στην απομάκρυνση του Μπαρτομέου από την προεδρία της ομάδας.

Οι «μπλαουγκράνα» θύμισαν κάτι… από τα παλιά κόντρα στην Μπέτις (5-2) με τον Αργεντινό να πετυχαίνει δυο γκολ.

Click4more: “Πεντάρα” η Μπαρτσελόνα με σόου Μέσι (video)

Κατά την αποχώρηση του από το «Καμπ Νου», ο Μέσι έπεσε σε… μπλόκο οπαδών της Μπαρτσελόνα.  Οι φίλου των Καταλανών «αποθέωσαν» το «μάγο» της ομάδας, που όμως ήταν εμφανώς κουρασμένος από την αναμέτρηση.

Η ατάκα όμως ενός φίλου της Μπαρτσελόνα τον έκανε ν χαμογελάσει. “Σε αγαπώ πιο πολύ και από τον πατέρα μου”, ακούστηκε από τον οπαδών των «μπλαουγκράνα».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις