Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Μέσι: Η… βοήθεια της Pirelli στην Ίντερ και η σιγουριά της Μπαρτσελόνα

Μέσι: Η… βοήθεια της Pirelli στην Ίντερ και η σιγουριά της Μπαρτσελόνα

Καθημερινά προκύπτουν νέα σενάρια, σχετικά με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, αλλά ο Τζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου είναι σίγουρος για την παραμονή του Αργεντινού “μάγου” στο “Καμπ Νου”. Την ίδια στιγμή, η Pirelli προσφέρει βοήθεια στην Ίντερ για την απόκτηση του “αστέρα” των Καταλανών.

Για μια ακόμα μετεγγραφική περίοδο, το όνομα του Λιονέλ Μέσι βρίσκεται σε “σενάρια”… φυγής από την Μπαρτσελόνα. Στο πιο πρόσφατο, ο ραδιοφωνικός σταθμός “Cadena Ser” ανέφερε ότι ο Αργεντινός σκέφτεται να αποχωρήσει από τους Καταλανούς το καλοκαίρι του 2021, όταν και λήγει το συμβόλαιο του.

Την ίδια όμως στιγμή, η Pirelli έκανε γνωστή την πρόθεσή της να βοηθήσει οικονομικά την Ίντερ, σε περίπτωση που κάνει κίνηση για να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι!

«Σε αυτά τα τεράστια οικονομικά μεγέθη του αθλητισμού, δεν μπορούμε μόνοι μας να κάνουμε μία τόσο μεγάλη κίνηση. Τη μεγάλη επένδυση οφείλει να την κάνει ο Στίβεν Ζανγκ (σ.σ.: ιδιοκτής της ομάδας). Εάν όμως είναι διατεθειμένος να το πράξει και προσπαθήσει να αποκτήσει τον Μέσι, εμείς μπορούμε να τον βοηθήσουμε» ανέφερε σχετικά ο εκτελεστικός διευθυντής της Pirelli, Μάρκο Τροντσέτι στο “gr parlamento” της RAI.

Παρ’ όλα αυτά, ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα, Τζόζέπ Μαρία Μπαρτομέου, εξέφρασε τη βεβαιότητα του, ότι ο 33χρονος Αργεντινός θα μείνει στη Βαρκελώνη μέχρι το φινάλε της καριέρας του. Μάλιστα, τόνισε πως ο ίδιος ο Μέσι εξήγησε στην διοίκηση των “μπλαουγκράνα” πως είναι μεγάλη του επιθυμία να συνεχίσει στην ομάδα για πολλά χρόνια ακόμα.

“Διαπραγματευόμαστε με πολλούς παίκτες. Ο Μέσι, μας εξήγησε ότι θέλει να μείνει στην ομάδα και θέλει να τελειώσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα. Έτσι, λοιπόν, θα τον απολαύσουμε ακόμα περισσότερο”, τόνισε στο ισπανικό δίκτυο Movistar ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών, ο οποίος είναι πεπεισμένος ότι οι δυο πλευρές θα υπογράψουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις