Αθλητικά

Μεσογειακοί αγώνες: Η Άννα Ντουντουνάκη κατεκτήσε το ασημένιο μετάλλιο στα 50 μέτρα ύπτιο

Η Άννα Ντουντουνάκη επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά γιατί θεωρείται από τις κορυφαίες Ελληνίδες κολυμβήτριες, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στα 50 μέτρα ύπτιο στους Μεσογειακούς αγώνες του Οράν.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης των 100μ. πεταλούδα διέπρεψε και στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν στα 50μ. ύπτιο και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με 28.68, φτάνοντας μάλιστα και μια ανάσα από το χρυσό μετάλλιο το οποίο κατέκτησε η Σέρβα Νίνα Στανισάβλιεβιτς (28.59).

Ο χρόνος της Άννας Ντουντουνάκη είναι ο δεύτερος καλύτερος σε ελληνικό επίπεδο, ενώ το πανελλήνιο ρεκόρ το κατέχει η Νόρα Δράκου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το δεύτερο μετάλλιο της Ντουντουνάκη στο Οράν, μετά το χρυσό στα 50μ. πεταλούδα.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα