Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Μεσογειακοί Αγώνες: «Χρυσός» ο Κριστιάν Γκολομέεβ – «Ασημένια» η Άννα Ντουντουνάκη

Μεσογειακοί Αγώνες: «Χρυσός» ο Κριστιάν Γκολομέεβ – «Ασημένια» η Άννα Ντουντουνάκη
Intime.gr

Νέα μετάλλια για την ελληνική κολύμβηση στους Μεσογειακούς Αγώνες. Στην… κορυφή ανέβηκε ο Κριστιάν Γκολομέεβ, στα 50μ. ελεύθερο – Τρίτο μετάλλιο η Άννα Ντουντουνάκη στη φετινή διοργάνωση.

Ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο πανηγύρισε η ελληνική κολύμβηση στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν. “Δράστης” ο Κριστιάν Γκολομέεβ, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στον τελικό των 50μ. ελεύθερο με χρόνο 21.91 και υπερασπίστηκε τον τίτλο που είχε κατακτήσει πριν τέσσερα χρόνια στην Ταραγόνα.

Τη δεύτερη θέση πήρε ο Πορτογάλος Μιγκέλ ντε Αλμέιδα Σίλβα με 22.01 και την τρίτη ο Αλγερινός Ουσάμα Σαχνούνε με 22.22, ενώ ο Στέργιος Μπίλας έμεινε όγδοος με 22.75.

«Ασημένια» η Ντουντουνάκη στα 100μ. πεταλούδα

Το τρίτο προσωπικό της μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν κατέκτησε η Αννα Ντουντουνάκη στα 100μ. πεταλούδα. Η Ελληνίδα κολυμβήτρια πήρε τη δεύτερη θέση στον τελικό του αγωνίσματος με 58.56 και εξασφάλισε το δεύτερο ασημένιο μετάλλιο στους αγώνες (μετά τα 50μ. ύπτιο), ενώ έχει κι ένα χρυσό στα 50μ. Πεταλούδα.

Νικήτρια του τελικού αναδείχθηκε η ανερχόμενη Λάνα Πούνταρ από τη Βοσνία, η οποία μάλιστα σημείωσε ρεκόρ αγώνων με 57.55. Την πέμπτη θέση κατέλαβε στο ίδιο αγώνισμα η Γεωργία Δαμασιώτη, η οποία μάλιστα βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ, τερματίζοντας σε 59.40.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις