Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μετεγγραφικά σενάρια για Γιακουμάκη: «Θα πρέπει να πάρουμε εκατομμύρια» λένε στη Φένλο

Μετεγγραφικά σενάρια για Γιακουμάκη: «Θα πρέπει να πάρουμε εκατομμύρια» λένε στη Φένλο
ΦΩΤΟ intime

Ο Γιώργος Γιακουμάκης κάνει μια εντυπωσιακή πρώτη σεζόν στην Ολλανδία, όντας πια πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 12 γκολ σε 15 αγώνες, γεγονός που έχει δημιουργήσει “ντόρο” γύρω από το όνομά του.

Μετά τη νίκη της Φένλο με 2-1 επί της Βίλεμ με δύο προσωπικά γκολ του διεθνούς επιθετικού, εμφανίστηκαν μάλιστα και τα πρώτα μετεγγραφικά σενάρια, ακόμη και για την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο.

Τρομερός Γιακουμάκης, πρώτος σκόρερ στην Ολλανδία

«Θα δούμε. Τώρα επικεντρώνομαι στη Φένλο που θέλουμε να κρατηθούμε στην Eredivisie, αλλά ποτέ δεν ξέρεις», τόνισε για το θέμα ο ίδιος ο Γιακουμάκης, με τον τεχνικό διευθυντή της ολλανδικής ομάδας, Σταν Βαλκς, να είναι πιο ξεκάθαρος, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο μετεγγραφής του Γιακουμάκη.

«Δεν ανησυχώ πως θα φύγει. Μερικοί σύλλογοι έχουν ρωτήσει, αλλά τίποτα συγκεκριμένο ή σοβαρό. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε μία μεταγραφή, αλλά πρέπει να πάρουμε εκατομμύρια. Και δεν το βλέπω αυτό να συμβαίνει σε αυτή τη παράξενη και σύντομη μεταγραφική αγορά. Απλώς τον χρειαζόμαστε απελπισμένα για να σωθούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις