Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: «Μένω στην ΑΕΚ, πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα»

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: «Μένω στην ΑΕΚ, πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα»
Intime.gr

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς “έσβησε” κάθε ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ΑΕΚ, την περίοδο του Ιανουαρίου και έστειλε μήνυμα τίτλου.

Σε συνέντευξή του στο «SGE4EVER.de», ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς δήλωσε ευτυχισμένος στην Ελλάδα και αφοσιωμένος στον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Ο Γκατσίνοβιτς μίλησε…

Για το ενδιαφέρον από Γερμανία: «Ειλικρινά είμαι πολύ καλά. Εγώ και η οικογένεια μου νιώθουμε πάρα πολύ άνετα στην Αθήνα. Νιώθω εξαιρετικά. Πραγματικά χαίρομαι που μπορώ να παίζω ποδόσφαιρο εδώ και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για το αν θα επιστρέψει άμεσα στην Bundesliga: «Μένω στην Αθήνα. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα».

Για την αποχώρηση του από την Άιντραχτ και το πέρασμα του από την Χόφενχαϊμ είπε: «Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση για εμένα. Ήταν πολύ, πολύ συγκινητικά τότε. Ήθελα όμως να φύγω για να παίξω σε μια διαφορετική θέση. Γι’ αυτό επέλεξα την Χόφενχαϊμ. Όμως τότε έπαιζαν με τρεις στην άμυνα και δεν ταίριαζε με το στιλ παιχνιδιού μου. Για αυτό μπορώ να πω ότι το να πάω στη Χόφενχαϊμ δεν ήταν το σωστό βήμα για εμένα».

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην Bundesliga: «Για να είμαι ειλικρινής το μεγαλύτερη πρόβλημα στη θητεία μου στη Γερμανία ήταν η αλλαγή θέσης. Πάντα έπαιζα σε διαφορετικές θέσεις, ποτέ σε μια σταθερά. Όπως είπα, το σύστημα με τρεις πίσω δεν είναι το αγαπημένο μου γιατί έτσι δεν μπορώ να παίξω στο αριστερό άκρο.

Μπορώ να το κάνω όμως τώρα εδώ, γι’ αυτό αποφάσισα να έρθω στην ΑΕΚ. Εδώ μπορώ να παίζω στη θέση μου και από το αριστερό άκρο να συγκλίνω στο κέντρο. Είχα πάει στην Γερμανία ως αριστερό εξτρέμ, αυτό ήξερα στη Σερβία. Επειδή όμως σχεδόν πάντα παίζαμε με τρία στόπερ, συχνά έπαιξα οχτάρι, δεκάρι ή εξάρι. Συνέχεια διαφορετικές θέσεις και έτσι ήταν πολύ δύσκολο να έχω σταθερά καλή απόδοση».

Για το αν θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Άιντραχτ: «Είναι μια επιλογή, μια άλλη είναι να επιστρέψω κάποια στιγμή στη Σερβία. Εδώ στην Αθήνα όμως είναι εκπληκτικά».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις