Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μίλαν – Παρί Σεν Ζερμέν: Οπαδική ενέδρα, άγρια επεισόδια και σοβαρά τραυματίας από μαχαιριές

Μίλαν – Παρί Σεν Ζερμέν: Οπαδική ενέδρα, άγρια επεισόδια και σοβαρά τραυματίας από μαχαιριές
Reuters

Έντονη ανησυχία στο Μιλάνο, ενόψει του αποψινού αγώνα της Μίλαν με την Παρί Σεν Ζερμέν, για το Champions League, μετά το… χαμό που έγινε παραμονές του αγώνα, μεταξύ οπαδών των δυο ομάδων.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (06.11) στο Μιλάνο, πριν το σημερινό αγώνα της Μίλαν Παρί Σεν Ζερμέν, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν στο κέντρο της πόλης, ακολούθησαν «οδομαχίες», με αποτέλεσμα πέντε άτομα, τέσσερις Γάλλοι εκδρομείς, να τραυματιστούν και να διακομιστούν σε νοσοκομεία.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας έγιναν αρκετές συλλήψεις. Σκληροπυρηνικοί οπαδοί των «ροσονέρι» έστησαν ενέδρα στους φανατικούς οπαδούς της Παρί και τους επιτέθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, προκαλώντας σοβαρά επεισόδια, στα οποία τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός. Σοβαρά τραυματίστηκε και ένας Γάλλος οπαδός, που δέχτηκε μαχαιριές

Η επέμβαση των αρχών απέτρεψε τα χειρότερα, ωστόσο υπάρχει ανησυχία εν όψει του αποψινού αγώνα και συνέχιση των επεισοδίων.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις