Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Μίλαν: «Ράκος» ο Ντοναρούμα – «Αν δεν υπογράψεις μην παίξεις με την Γιουβέντους»

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, καθώς μετά από συνάντηση που είχε με οπαδούς της Μίλαν, του έγινε ξεκάθαρο πως δεν θέλουν να τον δουν να αγωνίζεται στο ντέρμπι με την Γιουβέντους αν δεν υπογράψει άμεσα ανανέωση συμβολαίου.

 Η ανανέωση του συμβολαίου του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα έχει εξελιχθεί σε ιδιαίτερα επεισοδιακό σίριαλ στη Μίλαν, με τον Ιταλό τερματοφύλακα να βρίσκεται σε δίλημμα αναφορικά με το μέλλον του και τον ατζέντη του Μίνο Ραϊόλα να πιέζει καταστάσεις. Όλο αυτό φαίνεται πως έχει εξοργίσει τους οπαδούς των «ροσονέρι», οι οποίοι, όπως αναφέρει το SkySports Italia είχαν συνάντηση to S;abbato (1/5) με τον Ντοναρούμα και του ξεκαθάρισαν πως αν δεν υπογράψει άμεσα συμβόλαιο με την ομάδα, δεν θέλουν να τον δουν κάτω από τα δοκάρια στο ντέρμπι με την Γιουβέντους την επόμενη Κυριακή (9/5).

Το ρεπορτάζ της Corriere della Sera τονίζει πως μετά από όσα άκουσε από τους οπαδούς ο νεαρός τερματοφύλακας ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, έβαλε τα κλάματα, όμως έπαιξε απέναντι στην Μπενεβέντο κρατώντας μάλιστα το μηδέν στη νίκη της ομάδας του, που έκανε ένα ακόμα βήμα προς τη συμμετοχή στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις