Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μιλγουόκι Μπακς: «Δεν έπαιξαν ρόλο τα χρήματα για την παραμονή του Γιάννη Αντετοκούνμπο» δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας

Μιλγουόκι Μπακς: «Δεν έπαιξαν ρόλο τα χρήματα για την παραμονή του Γιάννη Αντετοκούνμπο» δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Μιλγουόκι Μπακς κατάφεραν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στο NBA, λίγους μήνες αφότου “έπεισαν” τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Ο εκ των ιδιοκτήτών των “ελαφιών”, Μαρκ Λάσρι λοιπόν, μίλησε για το θέμα σε podcast του «Atlantic» όπου και ξεκαθάρισε ότι το supermax που προσέφεραν στον “Greek Freak” δεν ήταν ο τρόπος με τον οποίο εξασφάλισαν την υπογραφή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάσρι τόνισε τα εξής: «Είχαμε την πίστη ότι θέλει να μείνει. Δεν έπαιξαν ρόλο τα χρήματα. Το ερώτημα του ήταν «αν μπορούμε να κερδίσουμε». Ο Γιάννης είναι συγκεντρωμένος στη νίκη. “Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε. Θα είναι δύσκολο, αλλά έχουμε τους παίκτες και θα πάρουμε και άλλους.

Στη Σχινούσα ο ιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς: «Ο Γιάννης μου είπε για τις ομορφιές της Ελλάδας»

Έχεις καλή σχέση με τον GM. Με την ιδιοκτησία. Πάντα μπορείς να πας κάπου αλλού, αλλά εμάς μας ξέρεις, ξέρεις πόσο δεσμευμένοι είμαστε”, ήταν κάποια από τα λόγια που του είπαμε στις συζητήσεις».

Ο ιδιοκτήτης των Μπακς δε, είχε έρθει και φέτος στην Ελλάδα για διακοπές, γεγονός που έφερε και φοβερή ατάκα για τη συνάντησή του με τον Αντετοκούνμπο στην Αθήνα. «Τον είδα. Περπατούσε με το τρόπαιο! Πήγα και το ζήτησα για να βγάλω μερικές φωτογραφίες. “Όχι, είναι δικό μου” μου είπε», δήλωσε γελώντας ο Λάσρι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις