Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Μιλγουόκι Μπακς – Μαϊάμι Χιτ 117-130: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε και η ομάδα του ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι των play off του NBA

Μιλγουόκι Μπακς – Μαϊάμι Χιτ 117-130: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε και η ομάδα του ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι των play off του NBA
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο ξεκίνημα του πρώτου αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μαϊάμι Χιτ για τα play off του NBA και η ομάδα του ηττήθηκε με 130-117, μένοντας πίσω με 1-0 στη σειρά.

Οι Μιλγουόκι Μπακς δυσκολεύτηκαν αρκετά από την αρχή του αγώνα κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ, καθώς σούταραν με “τραγικά” ποσοστά από το τρίποντο, την ώρα που η ομάδα του Σποέλστρα ήταν “καταιγιστική” από μακριά.

Ο τραυματισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο πρώτο δωδεκάλεπτο της αναμέτρησης, όταν και οι πόνοι στη μέση μετά από ένα άτσαλο πέσιμο στο παρκέ, δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει στο ματς, αποδιοργάνωσε τα “ελάφια” στην άμυνα, ενώ στην επίθεση “πάλευαν” μόνοι τους οι Κρις Μίντλετον και Μπόμπι Πόρτις, με 33 και 21 πόντους αντίστοιχα. Ο Τζίμι Μπάτλερ με 35 πόντους και 11 ασίστ ήταν ο κορυφαίος για τους Χιτ, που είχαν και τον Μπαμ Αντεμπάγιο με 22 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ έχασαν με τη σειρά τους τον Τάιλερ Χίρο με σοβαρό τραυματισμό στο χέρι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από την πλευρά του, αγωνίστηκε συνολικά για 10 λεπτά και είχε 6 πόντους, 3 ριμπάουντ και δύο φάουλ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις