Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μιλγουόκι Μπακς: Με «σκουριασμένο» Αντετοκούνμπο γλίτωσαν την «αυτοκτονία» (video)

Μιλγουόκι Μπακς: Με «σκουριασμένο» Αντετοκούνμπο γλίτωσαν την «αυτοκτονία» (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Μετά από ένα παιχνίδι εκτός, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στο παρκέ… σκουριασμένος και οι Μιλγουόκι Μπακς νίκησαν δύσκολα με 121-119 τους Μπόστον Σέλτικς.

Τα “ελάφια” βρέθηκαν ακόμη και στο +25 στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου, με τον εκπληκτικό Μίντλετον να έχει 27 πόντους και 10 ριμπάουντ, αλλά με τους “Κέλτες” να “πυροβολούν” στη συνέχεια από μακριά και τους ίδιους να “κολλάνε” στην επίθεση, έκαναν ντέρμπι το ματς.

Ένα λάθος του Μίντλεντον και ένα επιθετικό φάουλ του Αντετοκούνμπο έδωσαν μάλιστα την ευκαιρία στους Σέλτικς για το τελευταίο σουτ, με τους Μπακς να παίζουν δύο φανταστικές άμυνες, αλλά να δίνουν και μία απίστευτη τρίτη ευκαιρία με 1 δευτερόλεπτο για το φινάλε, αφήνοντας τον Τάις ελεύθερο στο τρίποντο. Αυτός αστόχησε όμως και τα “ελάφια” πήραν την 8η συνεχόμενη νίκη τους στο NBA.

O “Greek Freak” τελείωσε το ματς με 13 πόντους με 4/7 βολές, 3/8 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ, ενώ για τους ηττημένους, Μπράουν και Σμαρτ είχαν από 24 και 23 πόντους αντίστοιχα.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις