Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Μιλγουόκι Μπακς: Βουρκωμένος ο προπονητής τους μετά τον αποκλεισμό – «Αποθέωσε» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Μιλγουόκι Μπακς: Βουρκωμένος ο προπονητής τους μετά τον αποκλεισμό – «Αποθέωσε» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
youtube

Συγκινημένος ο Μάικ Μπουντενχόλζερ. Ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς εμφανίστηκε με βουρκωμένα μάτια, μετά τον αποκλεισμό των “Ελαφιών” από τους Μπόστον Σέλτικς.

Η ημιτελική σειρά των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μπόστον Σέλτικς χαρακτηρίστηκε από δύναμη, πάθος και αρκετό… ξύλο. Τελικά, η πρόκριση στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας του ΝΒΑ πήγε στους “Κέλτες” με την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο να… χάνει το θρόνο της.

Ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ, εμφανίστηκε βουρκωμένος στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις εμφανίσεις που έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Παίξαμε σκληρά και ήμασταν ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος αυτής της χρονιάς. Ό,τι κι αν έγινε, όπως κι αν χάσαμε, δεν αλλάζει το πόσο αγαπώ αυτά τα παιδιά και το πόσο περήφανος είμαι για εκείνα. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο περήφανος για τον χαρακτήρα, για την σκληράδα αυτού του γκρουπ. Περάσαμε πολλά μαζί, είχαμε επιτυχία και απόψε πέσαμε σε έναν τοίχο. Φτάσαμε στο τέλος και αυτό πονάει. Και είναι και δύσκολο», τόνισε μεταξύ άλλων ο κόουτς των Μπακς.

Παράλληλα έκανε ειδική αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. «Ο τρόπος που εξελίχθηκε ο Γιάννης σε αυτή τη σειρά και αντιμετώπισε μια πολύ καλή αμυντική ομάδα, έδειξε ότι εξελίχθηκε ακόμη περισσότερο. Ήταν απίστευτος, στο σκοράρισμα, στην επίθεση, στη δημιουργία, στον αλτρουισμό του. Είμαι περισσότερο από εντυπωσιασμένος μαζί του και πώς βρήκε τρόπο να τα κάνει όλα αυτά».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις