Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Μίλτος Τεντόγλου: «Είμαι λίγο βλάκας – Ξόδεψα ενέργεια για τον τελικό»

Μίλτος Τεντόγλου: «Είμαι λίγο βλάκας – Ξόδεψα ενέργεια για τον τελικό»

Ο Μίλτος Τεντόγλου χαρακτήρισε τον εαυτό του βλάκα καθώς βγήκε άκυρη η πρώτη του προσπάθεια, με τον ίδιο να προσθέτει πως ο τελικός θα γίνει ένας ωραίος αγώνας με καλούς αθλητές.

Ο Τεντόγλου κατάφερε να περάσει στον τελικό του Παγκόσμιου πρωταθλήματος στην Βουδαπέστη, με τον Έλληνα αθλητή να χρειάζεται τρεις προσπάθειες προκειμένου να φτάσει το όριο.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα θέλησε να σταθεί στο γεγονός πως ξόδεψε περισσότερη ενέργεια από ότι θα έπρεπε, με τον Έλληνα πρωταθλητή μάλιστα να αναφέρει πως στον τελικό θα γίνει ένας ωραίος αγώνας με πολύ καλούς αθλητές.

Τα λόγια του Μίλτου Τεντόγλου

«Δεν ανησύχησα.

Είμαι λίγο βλάκας. Έκανα άκυρο για δύο εκατοστά. Ήταν εύκολη η πρόκριση. Είπα να πατήσω πίσω στο δεύτερο άλμα και πάτησα… στο σπίτι μου και έκανα 7,95μ. Δεν φοβήθηκα, απλά έκανα παραπάνω άλματα. Για ποιον λόγο; Χαζομάρα μου.

Αύριο είναι ο τελικός και ξόδεψα τσάμπα ενέργεια. Και το έχω ξανακάνει. Συμβαίνει όταν πηγαίνεις σε νέο στάδιο, το οποίο εδώ είναι φανταστικό.

Αύριο όλα ξεκινούν από το μηδέν. Το 8,54μ που έκανε δεν μετράει αύριο. Όλα από την αρχή.

Όπως τον είδα βέβαια, πιστεύω ότι μπορεί και παραπάνω. Κι εγώ πιστεύω θα βγάλω ένα τέτοιο άλμα. Θέλω πολύ να κερδίσω, αλλά δεν θα με πειράξει αν χάσω ενώ θα έχω κάνει μία μεγάλη επίδοση.

Πολλοί πέρασαν με το τρίτο άλμα. Ηταν 20 άτομα στον προκριματικό και περιμέναμε ώρα. Θα γίνει ωραίος τελικός».

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις