Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Μίλτος Τεντόγλου: «Είμαι τεμπέλης και μου έχουν πει να μην το λέω, αλλά είμαι ειλικρινής»

Μίλτος Τεντόγλου: «Είμαι τεμπέλης και μου έχουν πει να μην το λέω, αλλά είμαι ειλικρινής»

Ο Μίλτος Τεντόγλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωταγωνιστές” και στον Σταύρο Θεοδωράκη, όπου χαρακτήρισε τον εαυτό του τεμπέλη.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε μερικές αποκαλύψεις για τις συνήθειες που έχει, στη συνέντευξη που έδωσε στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Η συνέντευξη θα προβληθεί το βράδυ (19/10) στον Alpha, ωστόσο στην εκπομπή “Happy Day” της Σταματίνας Τσιμτσιλή προβλήθηκε ένα απόσπασμα της εκπομπής.

Ο Μίλτος Τεντόγλου τόνισε μεταξύ άλλων ότι είναι τεμπέλης και ότι δεν του αρέσει να ανεβάζει προσωπικές στιγμές του στο instagram.

“Δεν μου αρέσουν τα social media, δεν ανεβάζω προσωπικές στιγμές στο Instagram και όσο μπορώ το αποφεύγω. Στην Αθήνα δεν βγαίνω συχνά. Βγαίνω σπάνια για κανένα φαγητό ή σινεμά”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Όσο για το ποιο είναι το αγαπημένο του μέρος του σπιτιού του: “Το αγαπημένο μου μέρος είναι το γραφείο που έχω τον υπολογιστή, εκεί μου αρέσει πολύ, και μετά είναι το κρεβάτι. Είμαι τεμπέλης αλήθεια, και μου έχουν πει να μην τη λέω αυτή τη λέξη. Να μη λέω ότι είμαι τεμπέλης, αλλά είμαι ειλικρινής.

Όταν μπαίνει μπροστά ο στίβος γίνομαι σοβαρός απότομα, αλλά στην κανονική ζωή μου δεν είμαι έτσι”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις