Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μήνυμα αγανάκτησης από τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ: «Να κάνουμε προπονήσεις στα αστικά λεωφορεία» (pic)

Μήνυμα αγανάκτησης από τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ: «Να κάνουμε προπονήσεις στα αστικά λεωφορεία» (pic)
ΦΩΤΟ intime

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής, εμφανίστηκε εκνευρισμένος με τα μέτρα για τον αθλητισμό εν μέσω κορονοϊού και “επιτέθηκε” στον Νίκο Χαρδαλιά για τις σχετικές αποφάσεις.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ανέφερε ότι τα κρούσματα στη Superleague 2 είναι μηδαμινά και τόνισε με ειρωνεία ότι ίσως θα ήταν καλύτερα να προπονούνται οι παίκτες μέσα στο μετρό της Αθήνας ή τα αστικά λεωφορεία.

Η ανάρτηση του προέδρου του ΠΣΑΠ

«3.500 τεστ από την 1η Ιανουαρίου μέχρι σήμερα σε μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ γυναικών, πόλο ανδρών και γυναικών, χάντμπολ ανδρών και γυναικών. Αριθμός κρουσμάτων: 3. 3.000 τεστ στη Super League 2 από τον Δεκέμβριο του ’20 μέχρι σήμερα. Αριθμός κρουσμάτων: 1. Σύμφωνα με τον κύριο Χαρδαλιά ο αθλητισμός είναι μέσα στις 4 μεγαλύτερες πηγές διασποράς του κορονοϊού!

Σας ενημερώνω πως οι ποδοσφαιριστές της Football League δεχόμαστε για την ασφάλεια μας, πάνω από όλα, να κάνουμε προπονήσεις μέσα στο μετρό της Αθήνας και στα αστικά λεωφορεία της επαρχίας.

ΥΓ. Μην ξεχνάτε πως υπάρχει και η ιστορική/διαχρονική άποψη πως ο μεγάλος Βασίλης Χατζηπαναγής μπορούσε να κάνει ντρίπλα μέσα σε τηλεφωνικό θάλαμο. Φανταστείτε λοιπόν τι θα μπορούσε να κάνει μέσα σε λεωφορείο!»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις