Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μήνυμα Καρυπίδη ενόψει του Άρης – ΑΕΚ: «Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα άλλο από ένα γεμάτο γήπεδο»

Μήνυμα Καρυπίδη ενόψει του Άρης – ΑΕΚ: «Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα άλλο από ένα γεμάτο γήπεδο»
Intime.gr

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τον κόσμο του Άρη έστειλε ο Θεόδωρος Καρυπίδης μετά τη νίκη της ομάδας στην έδρα του ΠΑΟΚ και ενόψει του “τελικού” με την ΑΕΚ στο “Κλ. Βικελίδης”, το προσεχές Σάββατο (14.05.2022 / 20:00)

Το… ευρωπαϊκό μέλλον του Άρη και της ΑΕΚ θα κριθεί κατά πάσα πιθανότητα στο προσεχές ματς των δυο ομάδων στο “Κλ. Βικελίδης”. Οι δυο ομάδες παρέμειναν ισόβαθμες, μετά τις νίκες που έκαναν κατά την 8η αγωνιστική των play off και γνωρίζουν πως το ματς του Σαββάτου έχει χαρακτήρα… τελικού.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρη, Θεόδωρος Καρυπίδης, απηύθυνε έκκληση στον κόσμο της ομάδας μετά το “διπλό” επί του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως δεν θα συμβιβαστεί με ένα τίποτα λιγότερο από ένα γεμάτο γήπεδο κόντρα στην ΑΕΚ.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή μας. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, παίξαμε έξυπνα και συνεχίζουμε. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας με την ΑΕΚ. Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα άλλο από ένα γεμάτο γήπεδο. Αυτό το παιχνίδι θα το πάρει ο κόσμος και περιμένω να είμαστε πάρα πολύ δυνατοί” ανέφερε ο Θεόδωρος Καρυπίδης, σε δήλωση του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις