Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μήνυμα Βεζένκοφ σε Σπανούλη: «Σε αγαπώ, σε εκτιμώ αλλά δεν μπορείς να με σταματήσεις»

Μήνυμα Βεζένκοφ σε Σπανούλη: «Σε αγαπώ, σε εκτιμώ αλλά δεν μπορείς να με σταματήσεις»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Σάσα Βεζένκοφ έστειλε το δικό του μήνυμα στον Βασίλη Σπανούλη λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Περιστέρι για τη Basket League.

Η επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στο ΣΕΦ, αυτή τη φορά ως αντίπαλος και προπονητής πλησιάζει. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Περιστέρι στις (16/10) για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket league, με την επιστροφή του πρώην θρυλικού αρχηγού του Ολυμπιακού στα παλιά του λημέρια να δίνει ξεχωριστό τόνο στην αναμέτρηση,

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για την επικείμενη μονομαχία με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη στην εκπομπή “Κατά Ιωάννου Ευαγγέλιο” με τον Βαγγέλη Ιωάννου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Ο φόργουορντ των ”ερυθρολεύκων” αφού μίλησε με κολακευτικά λόγια την ομάδα του Περιστερίου, έστειλε το δικό του μήνυμα στον ”Kill Bill” αναφέροντας χαρακτηριστικά ”Βασίλη μου σε αγαπώ και σε εκτιμώ, αλλά δεν μπορείς να με σταματήσεις. Δυστυχώς δεν θα έχεις καμία τύχη απέναντί μας”.

Οι δηλώσεις του Βεζένκοφ

“Έδειξε το κίνητρό του και πόση αγάπη βάζει σε αυτό που κάνει. Δεν έχω αμφιβολία για το τι θα κάνει, για το ότι θα πάρει το maximum από τους παίκτες του, είδαμε ότι το πρώτο δείγμα στο Basketball Champions League ήταν πολύ θετικό. Βασίλη μου σε αγαπώ και σε εκτιμώ, αλλά δεν μπορείς να με σταματήσεις. Δυστυχώς δεν θα έχεις καμία τύχη απέναντί μας” 

“Δεν θα πω ότι πέρασα δύσκολο καλοκαίρι, γιατί όσο μεγαλώνεις, τα διλήμματα είναι όμορφα. Έπρεπε να γίνουν συζητήσεις και να παρθούν αποφάσεις, τελικά αποφάσισα ότι εδώ είναι το καλύτερο για το μέλλον μου. Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι έχουμε πολύ καιρό, δεν μου αρέσει να κοιτάζω τόσο μακριά, θέλω να βελτιώνομαι παιχνίδι με το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι η EuroLeague είναι φέτος πολύ δύσκολοι, όλοι μας περιμένουν και πρέπει να είμαστε ταπεινοί και διψασμένοι” πρόσθεσε ο παίκτης του Ολυμπιακού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις