Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μίτινγκ Στοκχόλμης: Δεύτερος ο Χρήστου στα 100μ. ύπτιο.

Μίτινγκ Στοκχόλμης: Δεύτερος ο Χρήστου στα 100μ. ύπτιο.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Απόστολος Χρήστου στα 100μ. ύπτιο, στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης που διεξάγεται στη Στοκχόλμη.

Ο Ελληνας πρωταθλητής τερμάτισε σε 55.05 στον τελικό του αγωνίσματος (είχε κάνει 56.33 στον πρωινό προκριματικό), με τον νικητή της κούρσας, τον Λιθουανό Ντάνας Ράπσις, να κάνει 54.57. Η επίδοση του Χρήστου είναι αρκετά μακριά από τις δυνατότητές του, κάτι που όμως είναι φυσιολογικό, δεδομένου ότι βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης.

Στα 50μ. ελεύθερο γυναικών, η Νόρα Δράκου αγωνίστηκε στον “μικρό” τελικό, όπου τερμάτισε δεύτερη με 25.71 και κατετάγη δέκατη στο σύνολο. Η τρομερή Σάρα Σιέστρεμ κέρδισε στον τελικό με 23.83, μόλις δέκα εκατοστά του δευτερολέπτου μακριά από το παγκόσμιο ρεκόρ της Μπρίτα Στέφεν (23.73), το οποίο είχε σημειωθεί το 2009, με τη χρήση των -απαγορευμένων πλέον- μαγιό εξελιγμένης τεχνολογίας. Η Σουηδή άφησε μάλιστα πίσω της τη “χρυσή” Ολυμπιονίκη του αγωνίσματος στο Ρίο, την Περνίλε Μπλούμε από τη Δανία, η οποία έκανε 24.15.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε