Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Μίτσελ για το Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός: «Χωρίς λόγο δεχτήκαμε τόσες κάρτες και μία κόκκινη»

Μίτσελ για το Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός: «Χωρίς λόγο δεχτήκαμε τόσες κάρτες και μία κόκκινη»
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με τη Φράιμπουργκ στην 5η αγωνιστική του Europa League και αποκλείστηκε από την Ευρώπη, με τον Μίτσελ να κάνει λόγο για… γλυκόπικρη γεύση.

Μιλώντας στην Cosmote TV, ο Μίτσελ στάθηκε στη βελτίωση της ομάδας του παρά το αρνητικό αποτέλεσμα στο τέλος και δήλωσε ικανοποιημένος από τους παίκτες του, ενώ άφησε αιχμές για τη διαιτησία του αγώνα και τις κάρτες που δέχθηκε ο Ολυμπιακός.

Οι δηλώσεις του Μίτσελ

«Πραγματικά η γεύση είναι γλυκόπικρη. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε μονομαχίες, δεχτήκαμε το γκολ στο τέλος. Χωρίς λόγο δεχτήκαμε τόσες κάρτες και μία κόκκινη.

Είναι πολύ δύσκολο, πήγα να συγχαρώ τον διαιτητή, γιατί είναι δύσκολο να είσαι διαιτητής αλλά είναι πιο δύσκολο να είσαι κακός διαιτητής. Δεν λέω πως ήταν κακός, αλλά ήταν δύσκολο.

Όπως έχω ξαναπεί, είμαι ικανοποιημένος από ό,τι συμβαίνει στην ομάδα το τελευταίο διάστημα. Φαίνεται η βελτίωση. Είμαι ικανοποιημένος.

Γενικότερα έχουμε κάνει πολλά καλά απόψε. Είμαι ευχαριστημένος από όλους. Εξαιρετικό ματς από τον Πασχαλάκη, τον Ντόι και τον Ελ Αραμπί αλλά δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις