Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Μίτσελ μετά το Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: «Κλειδί για την νίκη η υπομονή – Προληπτική η αλλαγή του Παπασταθόπουλου»

Μίτσελ μετά το Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: «Κλειδί για την νίκη η υπομονή – Προληπτική η αλλαγή του Παπασταθόπουλου»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός έκανε διπλό με 2-0 στην έδρα του Παναιτωλικού  για την 9η αγωνιστική της Super League 1 και ο Μίτσελ επισήμανε την υπομονή στο παιχνίδι της ομάδας του, ως “κλειδί” για τη νίκη.

Μιλώντας στην Cosmote TV, ο Μίτσελ σημείωσε ότι οι παίκτες του επιτέθηκαν πιο προσεκτικά από ό,τι σε άλλα ματς, ενώ ενημέρωσε και για την αλλαγή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, υποστηρίζοντας ότι τον αντικατέστησε προληπτικά μετά από μία απλή ενόχληση.

Οι δηλώσεις του Μίτσελ

«Η αυτοπεποίθηση και η υπομονή που είχαμε έκρινε το ματς. Έπρεπε να έχουμε υπομονή και έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί και να μην πάθουμε εμμονή με τις επιθέσεις, αλλά να ξέρουμε πότε να παίξουμε. Κουραστήκαμε αρκετά αλλά υποχρεώσαμε την άμυνα μιας πολύ οργανωμένης ομάδας να παίξει πολύ πίσω. Καταφέραμε να κερδίσουμε και έπρεπε να κερδίσουμε. Δεν είναι εύκολο απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Παναιτωλικός».

Για τον τραυματισμό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου: «Είχε μία ενόχληση και αποφασίσαμε να τον προφυλάξουμε για να μην εξελιχθεί σε κάτι χειρότερο. Ελπίζουμε να μην έχει τραυματιστεί»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις