Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μίτσελ: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ενθουσιασμένος με τον Μαρσέλο»

Μίτσελ: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ενθουσιασμένος με τον Μαρσέλο»

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, μίλησε για την επιστροφή του στο τιμόνι της ομάδας του Πειραιά και αναφέρθηκε στην παρουσία του Μαρσέλο.

Ο Ισπανός τεχνικός, Μίτσελ, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Radioestadio noche» στον ραδιοφωνικό σταθμό «Onda Cero», τόνισε ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ενθουσιασμένος για τον Μαρσέλο.

«Δεν μπορείτε να φαντασθείτε πώς είναι ο Μαρσέλο εδώ για τον κόσμο. Σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση με όλους. Ο κόσμος είναι πολύ ενθουσιασμένος για το ντεμπούτο του. Του έχω πει, ότι πρέπει να είναι καλά, δεν μπορεί να παίξει με κανέναν άλλο τρόπο», ανέφερε ο νέος τεχνικός των ερυθρολεύκων και πρόσθεσε:

«Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος γιατί είμαι παθιασμένος με το επάγγελμά μου, έχω πάθος με την προπόνηση. Δεν έγινα προπονητής για να προπονώ μεγάλες ομάδες, αλλά έχω προετοιμασθεί σε περίπτωση που κάποιος με καλέσει.

Αυτοί που διοικούν, έχουν τους συνεργάτες τους. Είναι κοντά στους ανθρώπους με τους οποίους έχουν συνεργασθεί. Εάν ο Ραμόν Μεντόζα ήταν πρόεδρος όταν άφησα το ποδόσφαιρο, σίγουρα θα είχα γίνει προπονητής ή αθλητικός διευθυντής. Κοιτάξτε την περίπτωση του Ζιντάν που έφτασε στο πρώτη ομάδα με τον Φλορεντίνο και κατέκτησε τρία Champions League».

Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό ανέφερε ο Μίτσελ: «Ο κόσμος ήταν εξαιρετικά ευγενικός μαζί μου, είμαι σε έναν καλό σύλλογο και σε ένα καλό πρωτάθλημα», κατέληξε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις