Τρίτη, 5 Μαρ.
11oC Αθήνα

Μιχάλης Κατσούρης: Nέο βίντεο ντοκουμέντο με τη διαδρομή μετά τη δολοφονική μαχαιριά

Μιχάλης Κατσούρης: Nέο βίντεο ντοκουμέντο με τη διαδρομή μετά τη δολοφονική μαχαιριά

Nέο βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στην επιφάνεια, από την διαδρομή που διέσχισε στην Νέα Φιλαδέφλεια ο Μιχάλης Κατσούρης, μετά το δολοφονικό χτύπημα που δέχτηκε από τους ακροδεξιούς χούλικγαν της Ντινάμο, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Συγκεκριμένα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αlpha έφερε στην δημοσιότητα ένα νέο βίντεο με τα χιλιόμετρα που κατέγραψε ο Μιχάλης Κατσούρης μετά την μοιραία μαχαιριά, η οποία ήταν ο λόγος που ο άτυχος 29χρονος οδηγήθηκε στον θάνατο.

Ένας φίλος του άτυχου Μιχάλη ακολούθησε τις σταγόνες αίματος του θύματος, προκειμένου να φτάσει στο σημείο που φέρεται να δέχτηκε το δολοφονικό χτύπημα από τους Κροάτες χούλιγκαν.

Μάλιστα σύμφωνα με το δελτίο ο άτυχος φίλος της ΑΕΚ μαχαιρωμένος και ενώ αιμορραγούσε διέσχισε μια απόσταση 400 μέτρων πριν χτυπηθεί από ένα ρόπαλο, με τον ίδιο στη συνέχεια να φτάνει στο περίπτερο που κατέληξε προκειμένου να προστατευτεί από τους χούλιγκαν της Ντινάμο.

Στο ίδιο ρεπορτάζ ο αδελφός του Μιχάλη Κατσούρη εξέφρασε την άποψη ότι ο 29χρονος δεν είχε αντιληφθεί το τραύμα που έφερε, με την κατάσταση εκείνη την ώρα να θυμίζει εμπόλεμη ζώνη και τους Κροάτες να χτυπούν όποιον έβλεπαν μπροστά στον δρόμο τους.

Την ίδια ώρα η σύζυγος του αναφέρει πως πρόκειται για έγκλημα το οποίο φέρουν μεγάλη ευθύνη οι αρμόδιες αρχές και συγκεκριμένα όσοι δεν έδωσαν εντολές για να μην φτάσουμε ποτέ σε αυτό το σημείο. Μάλιστα στα λόγια της επισήμανε πως αποτελεί ασέβεια να ακούγεται ότι επρόκειτο για ραντεβού, καθώς στο σημείο υπήρχε απροστάτευτος κόσμος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις