Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Μιχάλης Κατσούρης: Επέστρεψαν στην Κροατία και αποθεώθηκαν οι αποφυλακισθέντες οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Μιχάλης Κατσούρης: Επέστρεψαν στην Κροατία και αποθεώθηκαν οι αποφυλακισθέντες οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Στην Κροατία επέστρεψαν οι αποφυλακισθέντες οπαδοί της Ντινάμο Ζάγρκεμπ, που κατηγορούνται για συμμετοχή στην δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησε στο θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη, με τους ίδιους να αποθεώνονται από τους συμπατριώτες τους.

Συγκεκριμένα την Κυριακή(10/12) το πρώτο γκρουπ από τους αποφυλακισθέντες Κροάτες χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ που βρέθηκαν στη χώρα μας και συμμετείχαν στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας και οδήγησαν στον τραγικό θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη, επέστρεψαν στην πατρίδα τους και μάλιστα γνώρισαν την αποθέωση από τους συμπατριώτες τους.

Μάλιστα ορισμένοι έσπευσαν να ανάψουν φωτοβολίδες σαν να πρόκειται για ήρωες πολέμου, ενώ ένας από τους νεαρούς άνδρες επιτέθηκε σε ένα camera man που βρισκόταν στο σημείο και δεν δίστασε ακόμα και να τον βρίσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και την ακροδεξιά οργάνωση των Bad Blue Boys προ καιρού είχε διοργανωθεί έρανος προκειμένου να καλυφθούν τα ποσά που απαιτούνταν για την επιστροφή των συνοπαδών τους στην Κροατία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις