Δευτέρα, 3 Ιουν.
31oC Αθήνα

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Ντροπή να φιλοξενούμε τελικό Conference League και στο Κύπελλο Ελλάδας να έχουμε κλειστό γήπεδο»

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Ντροπή να φιλοξενούμε τελικό Conference League και στο Κύπελλο Ελλάδας να έχουμε κλειστό γήπεδο»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ήταν καλεσμένος σε εκπομπή του ΣΚΑΙ και αναφέρθηκε στους τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας και του Conference League.

Ο Χρυσοχοΐδης ρωτήθηκε για τους δύο μεγάλους αγώνες που θα γίνουν στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες και χαρακτήρισε “ντροπή” το γεγονός ότι ενώ το Conference League θα γίνει σε κατάμεστη OPAP Arena, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο Πανθεσσαλικό του Βόλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρυσοχοΐδης ανέφερε: «Πλέον υπάρχει από όλους και πρωτίστως από τις διοικήσεις των ΠΑΕ η πρόνοια ότι ένας πυρσός μπορεί να αποτελέσει μια καταστροφή για την ομάδα. Από τη μία οργανώνουμε έναν από τους τρεις μεγαλύτερους αγώνες στην Ευρώπη, τον τελικό του Conference League, και από την άλλη έχουμε κλειστό το γήπεδο στον τελικό Κυπέλλου».

Για τον τελικό του Conference League μίλησε όμως και ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος και εξήγησε στο Action24, τι ισχύει με τα νοσοκομεία για την περίπτωση οποιουδήποτε συμβάντος στον αγώνα της OPAP Arena. «Το έχουμε καταθέσει στην UEFA και ήταν προαπαιτούμενο για να γίνει ο τελικός στην Ελλάδα. Προβλέπει τρία νοσοκομεία αναφοράς εκείνη την ημέρα, το Σισμανόγλειο, το ΚΑΤ και τον Ευαγγελισμό. Ανάλογα το μέγεθος του περιστατικού, το ΕΚΑΒ ξέρει πού θα πηγαίνει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο τελικός του Conference League θα γίνει στις 29 Μαΐου.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις