Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

«Μοίρασαν» γκολ Άρσεναλ και Σαουθάμπτον στο Λιγκ Καπ Αγγλίας

«Μοίρασαν» γκολ Άρσεναλ και Σαουθάμπτον στο Λιγκ Καπ Αγγλίας
Reuters

Έβρεξε… γκολ στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, με την Άρσεναλ να επικρατεί εκτός έδρας με 6-0 της Γουέστ Μπρομ και τη Σαουθάμπτον να νικά με 8-0 την Νιούπορτ στο “Rodney Parade”! Εντός έδρας αποκλεισμός για τη Νιουκάστλ από την Μπέρνλι, στα πέναλτι.

Την πρόκριση στον 3ο γύρο του Λιγκ καπ Αγγλίας πανηγύρισε η Άρσεναλ. Οι “κανονιέρηδες” επικράτησαν εκτός έδρας της Γουέστ Μπρομ με 6-0, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πιέρ Ομπαμεγιάνγκ που σημείωσε τρία γκολ (17′, 45′ και 62′) και έβγαλε και δύο ασίστ. Ο Σάκα έκανε το 4-0 στο (50′), ενώ ο Λακαζέτ διαμόρφωσε το τελικό 6-0 στο 69′.

Την ίδια στιγμή, η Σαουθάμπτον πέρασε με το εκπληκτικό 8-0 από την έδρα της Νιούπορτ. Οι «Άγιοι» είχαν σε εκπληκτική βραδιά τον Ελιονούσι (πέτυχε χατ-τρικ και έβγαλε δύο ασίστ).

Στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι της βραδιάς, Νιουκάστλ και Μπέρνλι έλυσαν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι, αφού το ματς έμεινε στο 0-0. Στη “ρωσική ρουλέτα” οι φιλοξενούμενοι έχασαν μόλις μια εκτέλεση, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που.. απέτυχαν στην πρώτη και την τελευταία.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις