Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μοίρασε δώρα και… χαρά η ΠΑΕ Άρης! [pics]

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Χαρά σε καρκινοπαθή παιδιά που νοσηλεύονται στα Παιδογκολογικά Τμήματα του Ιπποκρατείου και του ΑΧΕΠΑ έδωσε τη Δευτέρα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Το πρωί της Δευτέας, ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ ΑΡΗΣ Γρηγόρης Κάκαλης, συνοδευόμενος από επτά ποδοσφαιριστές της ομάδας, επισκέφθηκαν τα δύο νοσοκομεία για να δώσουν χαρά σε αυτά τα παιδιά, ενόψει των γιορτών. Για την εξάχρονη Αγλαΐα, που νοσηλεύεται εδώ και δύο εβδομάδες στο Παιδογκολογικό Τμήμα της Β΄Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ, το τάμπλετ που πήρε ήταν και ένα δώρο για τη γιορτή της, σήμερα.

Παίρνοντας τα δώρα τους, ένα χαμόγελο «άνθισε», κάτω από τη μάσκα που φορούσαν, στα χείλη του εννιάχρονου Παναγιώτη, του τετράχρονου Βαγγέλη και του οκτάχρονου Κωνσταντίνου, που νοσηλεύονται στο ίδιο τμήμα.

«Εμείς, ιατρικά προσφέρουμε το καλύτερο δυνατόν στα παιδάκια που νοσηλεύουμε εδώ στο Παιδογκολογικό, αλλά η έκβαση της αρρώστιας τους έχει να κάνει σε πολύ μεγάλο βαθμό με το πόσο ευτυχισμένα και χαρούμενα είναι μαζί με τη δικιά μας τη φαρμακευτική παρέμβαση», ανέφερε μετά την παράδοση των δώρων ο διευθυντής της Β’ Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ, αναπληρωτής καθηγητής, Ανδρέας Γιαννόπουλος.

Ο κ. Κάκαλης, από την πλευρά του, επεσήμανε ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται 365 μέρες τον χρόνο στο πλευρό αυτών που έχουν ανάγκη. «Επισκεφτήκαμε το Ιπποκράτειο, επισκεπτόμαστε και στο ΑΧΕΠΑ τα παιδιά που έχουνε καρκίνο. Δώσαμε κάποια δώρα και είμαστε πάντα έτοιμοι, σαν ένα σύνολο το οποίο παράγει πολιτισμό με κοινωνικό πρόσωπο όπως είναι η ομάδα μας, και προσπαθούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε λογικό αίτημα.

Τα δώρα ήταν 30 τάμπλετ με θήκη, φανέλες του ΑΡΗ, και για τα μικρά παιδάκια που έχουν αυτό το πρόβλημα κάποια στυλό για να κάνουν κάποιες ζωγραφιές κ.λπ. Δεχτήκαμε και από αυτά κάποια δώρα. Ήταν μία πολύ όμορφη εκδήλωση», πρόσθεσε ο κ. Κάκαλης.

Ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Αναστάσιος Σπανός, δήλωσε ότι αυτές οι ημέρες, οι οποίες για τους περισσότερους είναι γιορτινές, για κάποιους ανθρώπους είναι ημέρες αγωνίας. «Είναι ημέρες δύσκολες και καταλαβαίνετε πόσο δύσκολα περνάνε οι γονείς που έχουν τα παιδιά τους εδώ που βρισκόμαστε. Και στα ίδια τα παιδιά προσπαθούμε να δώσουμε μία αίσθηση ότι εδώ τα φιλοξενούμε και δεν τα νοσηλεύουμε μόνο. Είναι φανερό ότι τέτοιες επισκέψεις τούς δίνουν τεράστια χαρά. Είναι σαν να είναι ένας Άγιος Βασίλης πολύ πολύ σημαντικός γι’ αυτά, γιατί βλέπουνε πρόσωπα που πολλά τα γνωρίζουν και βλέπουν και την προσφορά και την έχουν απόλυτη ανάγκη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ», σημείωσε ο κ. Σπανός.

«Ερχόμαστε εδώ για να δώσουμε λίγη χαρά στα παιδάκια. Ελπίζω και θέλω και εύχομαι να γίνουν θαύματα σε αυτά τα παιδάκια, ώστε να καταφέρουν να μεγαλώσουν και να γίνουν κι αυτά καλά. Είναι πολύ δύσκολο αυτό το πράγμα, όλοι το γνωρίζουμε. Εμείς, το μοναδικό πράγμα που προσφέραμε αυτήν τη στιγμή είναι κάποιες χαρές στα παιδάκια και στους γονείς», τόνισε ο ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ, Ανδρέας Τάτος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ / ΦΩΤΟ Eurokinissi.gr

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε