Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Μονακό – Γιουβέντους: Ο πιο τυχερός παίκτης του Πριγκηπάτου

Μονακό – Γιουβέντους: Ο πιο τυχερός παίκτης του Πριγκηπάτου

Ο ποδοσφαιριστής που έχει βάλει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στη σεζόν 2016/17 είναι δίχως αμφιβολία ο Κιλιάν Μπαπέ. Είναι απίστευτο, ένας 18χρονος άγνωστος μέχρι τον Αύγουστο του 2016 να πρωταγωνιστεί στην πορεία της Μονακό στους ημιτελικούς του Champions League και προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος Γαλλίας.

Η UEFA φιλοξενεί στην επίσημη ιστοσελίδα της συνέντευξη του νεαρού σταρ της Μονακό, ο οποίος ομολογεί πως δεν περίμενε ότι όλα θα συμβούν τόσο γρήγορα: «Είναι λίγο ασυνήθιστο! Ξεκινήσαμε από τον Γ΄ προκριματικό, μετά σ΄έναν δύσκολο όμιλο και τώρα φτάσαμε ως εδώ. Από τότε που ήμουν παιδάκι ονειρευόμουν να παίξω στο Champions League. Εβλεπα όλους τους αγώνες, κάτι που κάνω και τώρα φυσικά». Στα 18 του χρόνια, ο Μπαπέ βρίσκεται συμπαίκτης ή αντίπαλος με παίκτες τους οποίους θεωρούσε ινδάλματα πριν από λίγους μήνες.

«Μάλλον είμαι ο πιο τυχερός παίκτης αυτής της ομάδας, που βρέθηκαν στην αρχή της καριέρας μου συμπαίκτης με τον Ρανταμέλ Φαλκάο. Εχει γράψει ιστορία και έχει πετύχει πάρα πολλά γκολ». Την Τετάρτη ο Μπαπέ θα προσπαθήσει να νικήσει τον Τζιανλουϊτζι Μπουφόν στον ημιτελικό εναντίον της Γιουβέντους: «Τι να πει κανείς γι αυτόν τον τερματοφύλακα… Ενας από τους καλύτερους στον κόσμο. Γι΄αυτό δουλεύεις καθημερινά, για να παίξεις εναντίον αντιπάλων όπως ο Μπουφόν. Κι όταν έρχεται η στιγμή, προσπάθεις να δώσεις το 100% για να τους νικήσεις».

Οσο για την πρόκροση «… έχουμε κι εμείς ποιοτικά χαρακτηριστικά και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να περάσουμε στον τελικό. Η Γιουβέντους είναι μια ιστορική ομάδα, με όλους τους σπουδαίους παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα της ή αγωνίζονται ακόμα ακεί».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε