Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μονακό – Παναθηναϊκός: «Τρελαμένος» ο Λεσόρ διέκοψε τη συνέντευξη του Γκριγκόνις μετά το παιχνίδι

Μονακό – Παναθηναϊκός: «Τρελαμένος» ο Λεσόρ διέκοψε τη συνέντευξη του Γκριγκόνις μετά το παιχνίδι
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη με 91-90 επί της Μονακό για τη 15η αγωνιστική της Euroleague, με τον Μάριους Γκριγκόνις να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής με το buzzer beater τρίποντο που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο Γκριγκόνις πήγε έτσι, μετά το τέλος του αγώνα, στη συνέντευξη στο κανάλι της Euroleague, για να μιλήσει για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μονακό και το σπουδαίο καλάθι του, αλλά ο “τρελαμένος” Λεσόρ διέκοψε τον συμπαίκτη του για να πανηγυρίσει ξανά μαζί του.

Οι παίκτες του Αταμάν είχαν πέσει πάνω στον Λιθουανό και με τη λήξη του αγώνα, πανηγυρίζοντας όλοι μαζί έξαλλα, το σημαντικό διπλό τους, στην έδρα των Μονεγάσκων.

Οι δηλώσεις του Γκιγκόνις

Για το ματς: «Είναι απίστευτο αυτό που νιώθω είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που έτυχε να είμαι εγώ που θα έβαλα αυτό το σουτ για να πάρουμε το ματς».

 

Για το πόσες φορές έχει βάλει το τρίποντο αυτό: «Το έχω κάνει περίπου 4-5 φορές, αλλά αυτό είναι ξεχωριστό. Είναι πραγματική ευλογία να έρχεται η μπάλα στα χέρια σου και μέσα σε ένα χάος να εκτελείς, να μπαίνει το σουτ και μετά να γίνεται όλο αυτό, είναι κάτι που με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα. Ήταν καταπληκτικά». 

Για το αν αυτή η νίκη πιστώνεται στην ποιότητα του Παναθηναϊκού: «Δεν θέλω να κάνω τέτοιες δηλώσεις. Σίγουρα έχουμε να βελτιώσουμε πολλά ακόμα ως ομάδα για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Ήταν μια νίκη εκτός έδρας απέναντι σε μια ομάδα που δεν θα περάσουν πάρα πολλού από εδώ και σίγουρα την χρειαζόμασταν. Ας μείνουμε σε αυτό και ας συνεχίσουμε να δουλεύουμε, όπως δουλεύουμε». 

Για το αν κλέψανε το ματς στο τέλος: «Ήταν μια μεγάλη ληστεία, μια μεγάλη κλοπή. Μπορώ να μιλάω για ώρες το τι έγινε στο παιχνίδι, γιατί ήμασταν πίσω, το πως γυρίσαμε, είναι μια ολόκληρη ιστορία, την οποία δεν θα την αναλύσουμε τώρα. Ας μείνουμε ότι κερδίσαμε στο τελευταίο σουτ και είμαστε χαρούμενοι». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις