Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μονεμβασιώτης: “Αφού ο Ολυμπιακός δεν εμπιστεύεται τον Κλάτενμπεργκ, εμείς τον γουστάρουμε”

Μονεμβασιώτης: “Αφού ο Ολυμπιακός δεν εμπιστεύεται τον Κλάτενμπεργκ, εμείς τον γουστάρουμε”
Intime

Κάθετα αντίθετος με τη θέση του Ολυμπιακού για τον νέο αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, εμφανίστηκε ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να απέσυρε την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του νέου αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ (σ.σ. τον οποίο και αρχικά… ενέκρινε, όπως και όλο το Big 4 της Superleague) αλλά ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης πάει… κόντρα στους “ερυθρόλευκους”.

Σε δηλώσεις του στον «Metropolis», ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης τόνισε ότι από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός εξέφρασε τη συγκεκριμένη άποψη κατά του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, η “Ελαφρά Ταξιαρχία” του… δίνει τη δική της εμπιστοσύνη.

Κλάτενμπεργκ κατά Ολυμπιακού: «Όπως δεν επιλέγω εγώ προπονητή ομάδας, δεν επεμβαίνει ομάδα για ΚΕΔ»

Κατά τ’ άλλα, μίλησε για το μπαράζ με την Ξάνθη και τις συνθήκες διεξαγωγής του, ενώ τάχθηκε υπέρ της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος.

«Αφού ο Ολυμπιακός αποσύρει την εμπιστοσύνη του στον Κλάτενμπεργκ τότε εμείς τον γουστάρουμε, είμαστε φαν του. Είναι ένας τύπος που ξέρει τη δουλειά του και ευχόμαστε να πετύχει» ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο κ. Μονεμβασιώτης.

Επίσης, σχολιάζοντας το.. τοπίο με τα τηλεοπτικά στη Superleague ανέφερε: «Υπάρχει μια πρωτοβουλία του κ. Σαββίδη που προσπαθεί να στεγάσει τις άστεγες ομάδες με τη NOVA. Καλό είναι να ξέρει ο κόσμος ότι το ποδόσφαιρο στην Α’ Εθνική έχει αναλογία 10 προς 1. Υπάρχει μια ομάδα που παίρνει 10 εκατομμύρια και άλλη που παίρνει ένα. Αυτό χαλάει το ποδόσφαιρο, δεν το φτιάχνει.

Αν μια ομάδα είναι πιο εμπορική να πάρει τα χρήματα από τους χορηγούς, όχι από τις άλλες ομάδες. Με αυτόν τον τρόπο διαλύουν τους μικρούς και παίζουν το παιχνίδι της NOVA. Πρέπει να αλλάξει αυτό. Σκέφτονται σοβαρά όλοι την κεντρική διαχείριση. Θα δούμε τι θα γίνει. Η ΕΡΤ παλαιότερα έδωσε στις μικρές ομάδες ένα ποσό και βγήκαν οι δημοσιογράφοι και την κατηγόρησαν γιατί σπαταλά τα εκατομμύρια του δημοσίου».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις