Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μούφι: “Έχω ενημερωθεί για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού”

Μούφι: “Έχω ενημερωθεί για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού”
ΦΩΤΟ Intime

Ο δεξιός μπακ της πορτογαλικής Τοντέλα, Φαχντ Μούφι, δήλωσε πως γνωρίζει ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του, ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχουν κι άλλοι διεκδικητές.

Ο Ολυμπιακός μπορεί για τη θέση του δεξιού μπακ να έχει σε πρώτο πλάνο την ανανέωσή του συμβολαίου του Ομάρ Ελαμπντελαουί, αλλά όσο δεν κλείνει η υπόθεση θα “παίζουν” τα ονόματα διάφορων περιπτώσεων, όπως αυτή του Φαχντ Μούφι.

Ο Μαροκινό άσος της Τοντέλα, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, θεωρείται από διάφορα πορτογαλικά Μέσα “κλεισμένος” από την Πόρτο, αλλά ο ίδιος σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα alaraby μίλησε για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, της Πόρτο αλλά και της Μπενφίκα:

“Ο εκπρόσωπός μου με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της Πόρτο και της Μπενφίκα, καθώς και του Ολυμπιακού. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, αφού περάσει ο κορονοϊός. Είμαι χαρούμενος με όσα πέτυχα στην Τοντέλα και που με πρόσεξαν άλλες ομάδες. Ελπίζω το επόμενο βήμα μου να είναι επιτυχημένο. Το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Πόρτο και η Μπενφίκα με κάνει υπερήφανο. Ο στόχος μου είναι να βελτιώσω κι άλλο τα ποιοτικά μου στοιχεία, να παίξω στην εθνική ομάδα του Μαρόκο και να συμμετάσχω στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ”, είπε χαρακτηριστικά ο 23χρονος παίκτης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις