Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Ξεχωρίζει το Κολομβία – Αγγλία! Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας [vid]

Μουντιάλ 2018: Ξεχωρίζει το Κολομβία – Αγγλία! Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας [vid]
ΦΩΤΟ Reuters

Η φάση των “16” του Μουντιάλ 2018 ολοκληρώνεται σήμερα (3/7), με τις αναμετρήσεις Σουηδία – Ελβετία και Κολομβία – Αγγλία. Οι νικητές των ζευγαριών θα συνθέσουν το τελευταίο ζευγάρι των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τα δύο τελευταία εισιτήρια για τα προημιτελικά του Μουντιάλ 2018 θα σφραγιστούν σήμερα (3/7).  Οι Γαλλία, Ουρουγουάη, Κροατία, Ρωσία, Βραζιλία και το Βέλγιο βρίσκονται ήδη στους “8” και περιμένουν να μάθουν τις δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν το παζλ της οκτάδας. Αυτές θα προκύψουν από τα ζευγάρια Σουηδία – Ελβετία και Κολομβία – Αγγλία.

Στις 17:00, η Σουηδία θα αντιμετωπίσει την Ελβετία. Πρόκειται για ένα αμφίρροπο ζευγάρι ανάμεσα σε δύο ευρωπαϊκές ομάδες, οι οποίες έχουν πρώτο στόχο να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι κλειστό και να κριθεί στις λεπτομέρειες, μιας και δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.

Οι πιθανές συνθέσεις

ΣΟΥΗΔΙΑ (Γιάνε Αντερσον): Όλσεν, Λούστιγκ, Λίντελοφ, Γκράνκβιστ, Αουγκούστινσον,  Σβένσον, Έκνταλ, Φόρσμπεργκ, Κλάεσον, Τοϊβόνεν, Μπεργκ.

ΕΛΒΕΤΙΑ (Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς): Ζόμερ, Λανγκ, Ακανζί, Τζουρού, Ροντρίγκες, Τζεμαϊλί, Εμπολό, Τζάκα, Μπεχράμι, Σακίρι, Γκαβράνοβιτς.

Στις 21:00, η Κολομβία θα συγκρουστεί με την Αγγλία. Οι Άγγλοι θεωρούνται φαβορί για πρόκριση, ωστόσο το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι απέναντι στους Κολομβιανούς, οι οποίοι τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλο τους.

Σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα, θα έχει η ενδεχόμενη απουσία του Χάμες Ροντρίγκες. Ο μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, αντιμετώπιζε μυϊκό τραυματισμό πριν το Μουντιάλ και στον αγώνα με την Ιαπωνία, υποτροπίασε. Πιθανότατα δεν θα είναι στο αρχικό σχήμα, γεγονός που δυσκολεύει τον Χοσέ Πέκερμαν.

Οι πιθανές συνθέσεις

ΚΟΛΟΜΒΙΑ (Χοσέ Πέκερμαν): Οσπίνα, Αρίας, Ντάβιντσον Σάντσες, Μίνα, Μοχίκα, Ουρίμπε, Κάρλος Σάντσες, Μουριέλ, Κιντέρο, Κουαδράδο, Φαλκάο.

ΑΓΓΛΙΑ (Γκάρεθ Σάουγκεϊτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Γιανγκ, Χέντερσον, Λόφτους-Τσικ, Τριπιέρ, Λίνγκαρντ, Στέρλινγκ, Κέϊν.

Τα δύο παιχνίδια θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ1. Οι νικητές των ζευγαριών θα συγκρουστούν στα προημιτελικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις