Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μουντιάλ 2022: Η συγκινητική ανάρτηση του Μπαπέ για τον Χακίμι – «Αδελφέ μου μην λυπάσαι»

Μουντιάλ 2022: Η συγκινητική ανάρτηση του Μπαπέ για τον Χακίμι – «Αδελφέ μου μην λυπάσαι»

Με μια συγκινητική ανάρτηση ο Κιλιάν Μπαπέ προσπάθησε να παρηγορήσει τον Ασράφ Χακίμι, με τον οποίο ήταν «εχθροί» για 90 λεπτά στο ματς Γαλλία – Μαρόκο για το Μουντιάλ, αλλά έδειξαν πριν και μετά τη σέντρα ότι παραμένουν «αδέλφια». Ο Γάλλος και ο Μαροκινός παίζουν μαζί στην Παρί Σεν Ζερμέν και είναι «κολλητοί» και το έδειξαν αυτό μετά πριν και μετά τον χθεσινό (14.12.2022) ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Κιλιάν Μπαπέ πετούσε στα ουράνια μετά τη νίκη της Γαλλίας επί του Μαρόκου με 2-1 και την πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ, αλλά δεν ξέχασε τον «αδελφό» του, Ασράφ Χακίμι και του έστειλε ένα συγκινητικό και παρηγορητικό μήνυμα. Ο ηγέτης της Γαλλίας έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter για τον Μαροκινό. «Μην είσαι λυπημένος αδελφέ μου, όλοι είναι υπερήφανοι για όσα έκανες. Έγραψες ιστορία».

Η αγκαλιά πριν το ματς

Ο Κιλιάν Μπαπέ και ο Ασράφ Χακίμι έδειξαν την φιλία τους και πριν τον αγώνα ανάμεσα σε Γαλλία και Μαρόκο στον ημιτελικό του Μουντιάλ. Ο παίκτης των «τρικολόρ» και ο Μαροκινός τα είπαν και αγκαλιάστηκαν πριν τη σέντρα του αγώνα.

 

Πανηγύρισε με τη φανέλα του Χακίμι

Μα και μετά το ματς οι δυο παίκτες απέδειξαν ότι είναι «αδέλφια» και ότι χθες τους χώρισαν μόνο τα 90 λεπτά του αγώνα Γαλλίας – Μαρόκου. Μετά το ματς αντάλλαξαν φανέλες και ο Κιλιάν Μπαπέ πανηγύρισε την πρόκριση των «τρικολόρ» φορώντας τη φανέλα του Χακίμι, δείχνοντας το πόσο «δεμένος» είναι με τον Μαροκινό συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις