Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μουντιάλ 2022: «Κλείδωσαν» οι πρώτες 27 ομάδες για το Κατάρ

Μουντιάλ 2022: «Κλείδωσαν» οι πρώτες 27 ομάδες για το Κατάρ

Μετά τις Σενεγάλη και Γκάνα, Μαρόκο, Τυνησία και Καμερούν εξασφάλισαν τα τελευταία “εισιτήρια” από τα προκριματικά της Αφρικής για το Μουντιάλ του Κατάρ, με αποτέλεσμα να είναι πλέον γνωστές οι 27 από τις 32 ομάδες που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση.

Απομένει πλέον ένα μόνο “εισιτήριο” από την Ευρώπη, το οποίο και θα προκύψει από τα play off, με την Ουαλία και μία εκ των Σκωτία και Ουκρανία να το διεκδικούν τον ερχόμενο Ιούνιο.

Από εκεί και πέρα, δύο ομάδες ακόμη θα “σφραγίσουν” την πρόκρισή τους μέσα από τα προκριματικά της Βόρειας Αμερικής, η οποία θα δώσει και δύο ομάδες στα play off με ομάδες της Ασίας και της Ωκεανίας, για τα δύο τελευταία “εισιτήρια”.

Τα παιχνίδια  Νησιά Σολομώντα – Νέα Ζηλανδία και ΗΑΕ – Αυστραλία θα κρίνουν ποιες ομάδες θα αναμετρηθούν με τις αντίστοιχες της Β. Αμερικής στις τελευταίες “μάχες” πριν το Κατάρ.

Οι ομάδες που έχουν προκριθεί

Κατάρ, Γερμανία, Δανία, Βραζιλία, Γαλλία, Βέλγιο, Κροατία, Ισπανία, Σερβία, Αγγλία, Ελβετία, Ολλανδία, Αργεντινή, Ιράν, Ν. Κορέα, Ιαπωνία, Σ. Αραβία, Εκουαδόρ, Ουρουγουάη, Καναδάς, Γκάνα, Σενεγάλη, Πορτογαλία, Πολωνία, Μαρόκο, Τυνησία και Καμερούν.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις