Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Μουντιάλ 2022 – Ξέσπασμα Φερνάντο Σάντος υπέρ Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ας τον αφήσουμε ήσυχο, δεν είπε ποτέ ότι θέλει να φύγει»

Μουντιάλ 2022 – Ξέσπασμα Φερνάντο Σάντος υπέρ Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ας τον αφήσουμε ήσυχο, δεν είπε ποτέ ότι θέλει να φύγει»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Φερνάντο Σάντος στήριξε για μία ακόμη φορά τον Κριστιάνο Ρονάλντο και διέψευσε με τη σειρά του τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει ζητήσει την αποχώρησή του από την ομάδα, εν μέσω του Μουντιάλ 2022.

Μετά την απόφαση του Σάντος να τον αφήσει εκτός ενδεκάδας στο παιχνίδι με την Ελβετία, ο Ρονάλντο βρίσκεται στο προσκήνιο για όλους τους λάθος λόγους, αλλά ο προπονητής της Πορτογαλίας ζήτησε να τον αφήσουν ήσυχο.

Οι δηλώσεις του Σάντος

«Του το είπα την ημέρα του παιχνιδιού, μετά το μεσημεριανό γεύμα. Τον κάλεσα στο γραφείο μου και τού είπα ότι δεν θα τον ξεκινήσω βασικό. Ούτε πριν, ούτε μετά. Δεν του άρεσε, προφανώς. Όταν ένας παίκτης είναι αρχηγός της Πορτογαλίας και ξεκινάει από τον πάγκο, είναι φυσιολογικό να μην είναι χαρούμενος. Με ρώτησε αν ήταν καλή ιδέα.

Όταν ένας παίκτης είναι αρχηγός της Πορτογαλίας και ξεκινάει από τον πάγκο, είναι φυσιολογικό να μην είναι χαρούμενος. Όταν του είπα ότι δεν θα παίξει ως βασικός, με ρώτησε αν ήταν καλή ιδέα. Φυσικά δεν ήταν ευχαριστημένος. Αλλά σας διαβεβαιώνω ότι ποτέ δεν ήθελε να αφήσει την ομάδα.

Ξέρω τί αντιπροσωπεύει για όλη τη χώρα και για το πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό μίλησα μαζί του. Είναι ο τρόπος μου να καταλαβαίνω το ποδόσφαιρο, μιλάω πολύ με τους παίκτες, αλλά και μαζί του. Του το είπα για να μην το εκπλαγεί.

Δεν μου είπε ποτέ ότι θα έφευγε από τη αποστολή της Πορτογαλίας. Αυτό το θέμα πρέπει να κλείσει εδώ. Ας αφήσουμε τον Κριστιάνο ήσυχο. Πρέπει να δείτε πώς είναι η στάση του. Βγήκε από τα αποδυτήρια κόντρα στην Ελβετία, έκανε ζέσταμα, βγήκε για τρέξιμο, πανηγύρισε τα γκολ με τους συμπαίκτες του, τούς κάλεσε να χαιρετήσουν τους φιλάθλους».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις