Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Μουντιάλ 2022: Λιονέλ Μέσι και Λούκα Μόντριτς για μια θέση στον τελικό στο Κατάρ

Μουντιάλ 2022: Λιονέλ Μέσι και Λούκα Μόντριτς για μια θέση στον τελικό στο Κατάρ

Ο πρώτος ημιτελικός του Μουντιάλ 2022, μεταξύ της Αργεντινής και της Κροατίας “κρύβει” μια μεγάλη “μάχη”. Λιονέλ Μέσι vs Λούκα Μόντριτς. Ποιος θα προκριθεί στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ποιος θα δώσει τον τελευταίο του… χορό στο τουρνουά;

Αργεντινή κόντρα στην Κροατία στον ημιτελικό της Τρίτης (13.12 / 21:00) για μια θέση στον τελικό του Μουντιάλ 2022. Λιονέλ Μέσι ή Λούκα Μόντριτς θα αγωνιστούν για τελευταία φορά σε παγκόσμιο Κύπελλο;

Δύο παίκτες που έχουν γράψει… Ιστορία στη σύγχρονη εποχή του ποδοσφαίρου. Ο Λιονέλ Μέσι ψάχνει τον μοναδικό τίτλο που δεν έχει κατακτήσει και προσπαθεί να επαναφέρει την Αργεντινή στην κορυφή του κόσμου.

Ο Λούκα Μόντριτς ετοιμάζεται και αυτός να αποχαιρετήσει την εθνική Κροατία, αλλά θέλει να βρεθεί για δεύτερη σερί χρονιά σε τελικό Μουντιάλ και -γιατί όχι, αυτή τη φορά- να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Το ποδοσφαιρικό κομπιούτερ της “χρβάτσκα” κόντρα στον “μάγο” της “αλμπισελέστε”. Ο νικητής θα έχει τη δυνατότητα για μία ακόμα παράσταση με στόχο φυσικά την κούπα στον τελικό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις