Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Μουντιάλ 2022 – Μπουκαρί: «Δεν έδειξα ασέβεια στον Ρονάλντο με τον πανηγυρισμό μου»

Μουντιάλ 2022 – Μπουκαρί: «Δεν έδειξα ασέβεια στον Ρονάλντο με τον πανηγυρισμό μου»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο ποδοσφαιριστής της Γκάνας Οσμάν Μπουκαρί θέλησε να δώσεις εξηγήσεις σχετικά με τον πανηγυρισμό του που θύμισε Ρονάλντο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είχε στόχο να προσβάλλει τον Πορτογάλο αστέρα, τονίζοντας ότι ήταν πλημμυρισμένος με διάφορα συναισθήματα μετά το γκολ του σε Μουντιάλ.

Η Πορτογαλία επικράτησε της Γκάνας με 3-2, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Οι Γκανέζοι κατάφεραν να μειώσουν στο 85′, βάζοντας φωτιά στο ματς.

Μάλιστα ο σκόρερ  Οσμάν Μπουκαρί πανηγύρισε μιμούμενος τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο, μια κίνηση που προκάλεσε ιδιαίτερο ντόρο.

Ο Μπουκαρί με μήνυμα του στα social media, εξήγησε πως δεν είχε σκοπό να προσβάλλει τον Πορτογάλο, τονίζοντας ότι ήταν αδύνατο να κάνει κάτι τέτοιο απέναντι στα είδωλα του.

Η ανάρτηση του Μπουκαρί

«Παρατήρησα ότι ο πανηγυρισμός μου προκάλεσε σχόλια που ισχυρίζονται ότι έδειξα ασέβεια απέναντι στον Ρονάλντο. Αυτό είναι λάθος. Ήμουν πλημμυρισμένος από συναισθήματα έχοντας σκοράρει για τη χώρα μου σε Μουντιάλ. Η ανατροφή μου δεν μου επιτρέπει να είμαι ασεβής απέναντι σε μεγαλύτερους, πόσω μάλλον απέναντι σε ένα από τα είδωλά μου. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη, εστιάζουμε πλέον στο επόμενο παιχνίδι»,

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις