Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Μουντιάλ 2022: Ο μαχητής Κρίστιαν Έρικσεν θα αγωνιστεί με τη Δανία στο Κατάρ

Μουντιάλ 2022: Ο μαχητής Κρίστιαν Έρικσεν θα αγωνιστεί με τη Δανία στο Κατάρ

Η Δανία ανακοίνωσε την αποστολή της για το Μουντιάλ 2022 και στις επιλογές του Κάσπερ Χιούλμαντ βρίσκεται μεταξύ άλλων ο Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο προπονητής της Δανίας ανακοίνωσε μόνο τους 21 από τους 26 ποδοσφαιριστές της αποστολής. Οι υπόλοιποι πέντε θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα, όταν θα διεξαχθούν οι τελευταίοι αγώνες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο 50χρονος προπονητής επέλεξε να πλαισιωθεί από τα καλύτερα στοιχεία της Δανίας, όπως οι Αντρέας Κρίστενσεν (Μπαρτσελόνα), Γιοαχίμ Άντερσεν (Κρίσταλ Πάλας), Πιερ-Εμίλ Χόιμπιεργκ (Τότεναμ), Γέσπερ Λίντστρεμ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης) και Κρίστιαν Έρικσεν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Ο τελευταίος θα εμφανιστεί σε ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση με τη Δανία, μετά την περιπέτεια της υγείας του στο Euro 2022. Ο Δανός σταρ είναι ένας μαχητής της ζωής και αφού πρώτα κατάφερε να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο, θα ενισχύσει τη χώρα του στο Κατάρ.

Η Δανία, μετέχει στον Δ΄ όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μαζί με την Γαλλία και τις Τυνησία, Αυστραλία.

Η αποστολή της Δανίας για το Μουντιάλ 2022:

Τερματοφύλακες: Κάσπερ Σμάιχελ (Νις), Όλιβερ Κρίστενσεν (Χέρτα Βερολίνου)

Αμυντικοί: Σίμον Κγιάερ (Μίλαν), Γιοαχίμ Μέλε (Αταλάντα), Ράσμους Κρίστενσεν (Λιντς), Ντάνιελ Βας (Bondby), Αντρέας Κρίστενσεν (Barcelona), Γιοαχίμ Άντερσεν (Κρίσταλ Πάλας), Βίκτορ Νέλσον (Γαλατασαράι).

Μέσοι: Ματίας Γένσεν (Μπρέντφορντ), Πιερ-Εμίλ Χόιμπιεργκ (Τότεναμ), Τόμας Ντιλέινι (Σεβίλλη), Κρίστιαν Έρικσεν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Επιθετικοί: Κάσπερ Ντόλμπεργκ (Σεβίλλη), Αντρέας Σκοβ Όλσεν (Μπριζ), Αντρέας Κορνέλιους (Κοπεγχάγη), Γιόνας Βιντ (Βόλφσμπουργκ), Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ (Εσπανιόλ), Μίκελ Ντάμσγκααρντ (Μπρέντφορντ), Γέσπερ Λίντστρεμ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις