Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Μουντιάλ 2022: Ροναλντίνιο, τρεις Ρονάλντο, δυο Κριστιάνο Ρονάλντο και Εμπαπέ στο διαφημιστικό της Nike

Μουντιάλ 2022: Ροναλντίνιο, τρεις Ρονάλντο, δυο Κριστιάνο Ρονάλντο και Εμπαπέ στο διαφημιστικό της Nike
youtube

Η Nike δημιούργησε το δικό της ποδοσφαιρικό multiverse, στο διαφημιστικό για το Μουντιάλ 2022. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό, με τη συμμετοχή των Ροναλντίνιο, Ρονάλντο (σ.σ. τον αυθεντικό), Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντάβιτς, Εμπαπέ και άλλων “αστέρων” του ποδοσφαίρου.

Η Nike μας είχε συνηθίσει με κάποια συγκλονιστικά διαφημιστικά, πριν από κάποια μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση. Ο αθλητικός κολοσσός τα… κατάφερε και πάλι, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα εκπληκτικό βίντεο, ενόψει του Μουντιάλ 2022.

Το διαφημιστικό της Nike είναι περίπου 4,5 λεπτών και… ξεκινάει από την κόντρα που έχουν δυο επιστήμονες στην Γενέβη, για το ποιος θα ήταν καλύτερος. Ο Εμπαπέ ή ο Ροναλντίνιο;

Με τη βοήθεια της… τεχνολογίας, δημιούργησαν ένα footballverse και έβαλαν τους δυο παίκτες να τεθούν αντιμέτωποι, φέρνοντας μάλιστα τον Βραζιλιάνο “μάγο” από την περίοδο που μεσουρανούσε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Στο.. παιχνίδι μπήκαν κι άλλοι επιστήμονες, οι οποίοι είχαν την έμπνευση να βάλουν κι άλλους θρύλους του ποδοσφαίρου στο “παιχνίδι”. Ξαφνικά, εμφανίζονται ο Ρονάλντο του (2002), αλλά και ο Ρονάλντο του 1998.

Στο γήπεδο εμφανίστηκε ο… τωρινός Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και ένας από το πρώτο Μουλτιάλ του Πορτογάλου (2006). Στο footballverse μπήκαν ο Έντγκαρ Ντάβιτς, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε αλλά και άλλοι ποδοσφαιριστές.

Να αναφέρουμε ότι στο διαφημιστικό της NIKE συμμετέχει και ο μεγάλος γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο (εμφανίζεται στα πρώτα του δευτερόλεπτα), ενώ κάπου προς το τέλος του εμφανίζεται και ο… αυθεντικός Ρονάλντο, στη σημερινή του μορφή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις