Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μουντιάλ 2022: Ρονάλντο και Μέσι δεν συναντήθηκαν στη φωτογράφιση της Luis Vuitton – Η απίστευτη λεπτομέρεια στην ιστορική παρτίδα σκάκι

Μουντιάλ 2022: Ρονάλντο και Μέσι δεν συναντήθηκαν στη φωτογράφιση της Luis Vuitton – Η απίστευτη λεπτομέρεια στην ιστορική παρτίδα σκάκι
ΦΩΤΟ Reuters

Τον γύρο του κόσμου και του διαδικτύου κάνει η ιστορική για πολλούς φωτογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Λιονέλ Μέσι για λογαριασμό της Luis Vuitton, λίγες ώρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ 2022, με τη λεπτομέρεια όμως ότι οι δυο τους δεν συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης.

Πρόκειται σίγουρα για μια από τις πιο  συγκλονιστικές φωτογραφίες των τελευταίων ετών, όσον αφορά τη ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Οι δυο τιτάνες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου φωτογραφήθηκαν παίζοντας μια παρτίδα σκάκι για λογαριασμό του γνωστού οίκου μόδας Luis Vuitton και ήδη τα διθυραμβικά σχόλια για τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της γενιάς μας μονοπωλούν το διαδίκτυο.

Όσον αφορά το παρασκήνιο της ιστορικής φωτογραφίας, οι δυο τους δεν παρευρέθηκαν μαζί στη φωτογράφιση η οποία έγινε σε ξεχωριστό στούντιο για τον καθένα, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι προϊόν επεξεργασίας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louis Vuitton (@louisvuitton)

Μια άλλη λεπτομέρεια που αξίζει να σημειωθεί είναι η θέση που έχουν τα πιόνια στη σκακιέρα στην εν λόγω φωτογράφιση.

Η φωτογραφία πιθανότατα προσομοιάζει τη μονομαχία των δυο  αστέρων με την ιστορική παρτίδα σκάκι του Μάγκνους Κάρλσεν με τον Χικάρου Νακαμούρα το 2017 η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή. 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις