Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Μπάγερ Λεβερκούζεν: Παράνοια στη BayArena με χιλιάδες οπαδούς να πανηγυρίζουν το πρωτάθλημα μέσα στον αγωνιστικό χώρο

Μπάγερ Λεβερκούζεν: Παράνοια στη BayArena με χιλιάδες οπαδούς να πανηγυρίζουν το πρωτάθλημα μέσα στον αγωνιστικό χώρο

Σκηνές τρέλας στο γήπεδο της Μπάγερ Λεβερκούζεν, με χιλιάδες οπαδούς της γερμανικής ομάδας να μπουκάρουν στον αγωνιστικό χώρο πριν καν τελειώσει το παιχνίδι με τη Βέρντερ Βρέμης για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της ιστορίας της.

Ανεπανάληπτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας ουσιαστικά επέβαλλαν την διακοπή της αναμέτρησης με την Βέρντερ Βρέμης (5-0) που επικύρωσε την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορίας της.

Το «πάρτι» στους δρόμους του Λεβερκούζεν είχε ξεκινήσει από το πρωί της Κυριακής (14/04) και συνεχίστηκε μετά τον αγώνα της Μπάγερ με την Βέρντερ Βρέμης.

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο νίκησε με 5-0  και πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου της Bundesliga.

Στο 25ο λεπτό ο Μπονιφέις άνοιξε το σκορ για τις «ασπιρίνες» από την «άσπρη βούλα», από δική του ασίστ στο 60΄ ο Γκράνιτ Τζάκα «έγραψε» το 2-0, για να έρθει από τον πάγκο ο Φλοριάν Βίρτς και να πετύχει χατ τρικ (68΄, 83΄, 90΄). Μετά και το τελευταίο γκολ, ο κόσμος της Λεβερκούζεν διέκοψε το παιχνίδι για να πανηγυρίσει τον τίτλο.

Δείτε το βίντεο με τους πανηγυρισμούς των οπαδών μέσα στον αγωνιστικό χώρο:

H Μπάγερν Λεβερκούζεν παραμένει αήττητη από την έναρξη της περιόδου με το απίστευτο 38-5-0 σε όλες τις διοργανώσεις και συνεχίζει ακάθεκτη προς το τρεμπλ, μιας και είναι με το ένα πόδι στους ημιτελικούς του Europa League, μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα με την Γουεστ Χαμ, ενώ είναι το απόλυτο φαβορί και για την κατάκτηση του Κυπέλλου, έχοντας προκριθεί στον τελικό με αντίπαλο την Καιζερσλάουτερν (2η κατηγορία).

Η Λεβερκούζεν έσπασε την κατάρα κατακτώντας το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο είχε να επιδείξει μέχρι φέτος πέντε δεύτερες θέσεις, όλες από το 1997 μέχρι το 2011, όμως φέτος κατάφερε να κυριαρχήσει στη Γερμανία.

Ταυτόχρονα, σταμάτησε το σερί της Μπάγερν, η οποία είχε έντεκα σερί κατακτήσεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις