Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπάγερν Μονάχου – Μπορούσια Ντόρτμουντ 4-2: «Εκκωφαντική» νίκη στο ντέρμπι της Bundesliga στο ντεμπούτο του Τόμας Τούχελ

Μπάγερν Μονάχου – Μπορούσια Ντόρτμουντ 4-2: «Εκκωφαντική» νίκη στο ντέρμπι της Bundesliga στο ντεμπούτο του Τόμας Τούχελ
ΦΩΤΟ Reuters

Η πρωταθλήτρια είναι εδώ! Η Μπάγερν Μονάχου “διέλυσε” την Μπορούσια Ντόρτμουντ με 4-2 και την προσπέρασε με επιβλητικό τρόπο, στην κορυφή της βαθμολογίας της Bundesliga.

Σε ένα ονειρικό ντεμπούτο για τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο της, η Μπάγερν Μονάχου έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην πρωτοπόρο -μέχρι σήμερα- Μπορούσια Ντόρτμουντ, “συντρίβοντάς” τη στο ντέρμπι κορυφής της Bundesliga.

Με μία μοναδική παράσταση, οι “Βαυαροί” πέτυχαν τέσσερα γκολ και έχασαν ένα… τσουβάλι ευκαιρίες για ένα… τρομακτικό σκορ, έχοντας “καθαρίσει” το παιχνίδι από το πρώτο 25λεπτο του αγώνα. Ένα απίθανο λάθος του τερματοφύλακα των “Βεστφαλών” άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους μόλις στο 13ο λεπτό, για να ακολουθήσουν δύο τέρματα του Τόμας Μίλερ σε λιγότερο από εφτά λεπτά.

Ο Κομάν “εκτόξευσε” το προβάδισμα της ομάδας του στο 50′, με την Ντόρτμουντ να μειώνει στη συνέχεια με πέναλτι του Τσάν στο 73′ και πλασέ του Μάλεν στο 90′, αλλά να έχει γλιτώσει παράλληλα πολλά ακόμη γκολ από την… απροσεξία των παικτών της Μπάγερν Μονάχου. Η ομάδα του Τούχελ, που υπήρξε στο παρελθόν και προπονητής της Ντόρτμουντ, πέρασε παρόλα αυτά στην κορυφή της Bundesliga, αφήνοντας πίσω της στο -2 τους “Βεστφαλούς”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις