Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπάγερν Μονάχου: Πανηγυρισμοί με… αποστάσεις στα αποδυτήρια! Έρχεται γιορτή χωρίς τις συντρόφους (video)

Μπάγερν Μονάχου: Πανηγυρισμοί με… αποστάσεις στα αποδυτήρια! Έρχεται γιορτή χωρίς τις συντρόφους (video)
instagram.com/fcbayern/

Η Μπάγερν Μονάχου μεγάλωσε την “αυτοκρατορία” της στη Γερμανία, κατακτώντας τον 8ο συνεχόμενο τίτλο της και 30ο συνολικά στην ιστορία της Bundesliga. Οι Βαυαροί προσπάθησαν να μην ξεφύγουν στους πανηγυρισμούς τους.

Επιβεβαίωσε την απόλυτη κυριαρχία της στη Γερμανία. Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε με 1-0 την Βέρντερ στη Βρέμη και κατέκτησε το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα στη Bundesliga, φτάνοντας συνολικά τις 30 “σαλατιέρες”!

Η Μπάγερν κατέκτησε το 30ό της πρωτάθλημα και πάει για το “νταμπλ” (video)

Οι Βαυαροί προσπάθησαν να μην… ξεφύγουν στους πανηγυρισμούς τους, αφού υπάρχουν σαφείς οδηγίες προς τις ομάδες, λόγο του κορονοϊού. Το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν εορταστικό και όπως φαίνεται και από το videoInstagram τηρήθηκαν οι απαραίτητες αποστάσεις.

Το.. πάρτι δεν είχε μεγάλη διάρκεια. Όπως έγινε γνωστό, το Σάββατο (20.06.2020), μετά τον αγώνα με την Φράιμπουργκ, θα γίνει μια ειδική γιορτή για όλη την ομάδα. Σε αυτό θα δώσει πολύ μικρός αριθμός ατόμων, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό.

Μάλιστα, η διοίκηση της ομάδας του Μονάχου τους παίκτες πως δεν θα μπορούν να είναι παρούσες ούτε οι σύζυγοι – σύντροφοι τους!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CAMPEEEEEEEEEEEEEEEEOOOOOONES!!!! 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆 #MEI8TER #MiaSanMia #FCBayern

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #MEI8TER 🏆 🔴⚪ (@fcbayern) στις

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις