Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπάγερν Μονάχου: Πήρε το πρωτάθλημα και απέλυσε τον Όλιβερ Καν

Μπάγερν Μονάχου: Πήρε το πρωτάθλημα και απέλυσε τον Όλιβερ Καν

Η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να κατέκτησε το πρωτάθλημα της Bundesliga, ωστόσο οι ιθύνοντες του συλλόγου αποφάσισαν να απολύσουν τον Όλιβερ Καν, αλλά και τον Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, πληρώνοντας τη φετινή μέτρια πορεία του συλλόγου.

Η Μπάγερν Μονάχου είναι ένα ιδιαίτερο κλάμπ και δεν διστάζει να παίρνει αυστηρές αποφάσεις, ακόμα και μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κάπως έτσι ο Όλιβερ Καν, που ήταν επί μία τριετία διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, δεν θα βρίσκεται άλλο στην Βαυαρία, με τον ίδιο μάλιστα να έχει ενημερωθεί για την συγκεκριμένη απόφαση πριν από το παιχνίδι με την Κολωνία. 

Στην ίδια μοίρα βρέθηκε κι ο μέχρι πρότινος αθλητικός διευθυντής, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, με τους δυο άνδερες να χρεώνονται την κακή διαχείρισή τους στο ποδοσφαιρικό τμήμα κατά τη διάρκεια της εφετινής σεζόν.

Από την πλευρά του ο Καν μπορεί να μην τοποθετήθηκε επίσημα στην ιστοσελίδα της βαυαρικής ομάδας για το θέμα της απομάκρυνσής του, ωστόσο με ένα άκρως «αιχμηρό» tweet τόνισε πως δεν του επετράπη να παρευρεθεί στο ματς με την Κολωνία.

«Απίστευτο! Μεγάλο επίτευγμα, συγχαρητήρια παιδιά. Πάντα σας το έλεγα. Πάντα να δίνετε τα πάντα μέχρι το τέλος και να μην τα παρατάτε. Είμαι περήφανος για εσάς και γι’ αυτό το επίτευγμα.

Θα ήθελα να πανηγυρίσω με εσάς, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να είμαι παρών, γιατί μου απαγορεύτηκε από τον σύλλογο. Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν. Δεν θα είμαστε απλά για 12η συνεχόμενη φορά πρωταθλητές» έγραψε χαρακτηριστικά ο Καν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις