Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Μπάγερν Μονάχου – Τόμας Τούχελ: Απάντησε σε δημοσιογράφο για τη βαλίτσα που καθόταν στο ματς με τη Λειψία

Μπάγερν Μονάχου – Τόμας Τούχελ: Απάντησε σε δημοσιογράφο για τη βαλίτσα που καθόταν στο ματς με τη Λειψία
Reuters

Μια… ωραία ατμόσφαιρα στην Μπάγερν Μονάχου, με τον Τόμας Τούχελ δίνει απάντηση σε σχόλιο δημοσιογράφου, σχετικά με τη βαλίτσα που καθόταν πάνω, κατά τη διάρκεια του αγώνα των Βαυαρών με τη Λειψία (2-1).

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε δύσκολα την Λειψία (2-1) με τον Χάρι Κέιν να σκοράρει δυο φορές, “λυτρώνοντας” την ομάδα του Τόμας Τούχελ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα για την 23η αγωνιστική στη Bundesliga.

Ο Γερμανός τεχνικός είναι το πρόσωπο των ημερών στους Βαυαρούς, αφού η ομάδα πήρε την απόφαση, να τον απομακρύνει από τον πάγκο της στο τέλος της σεζόν. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο Τόμας Τούχελ αναφέρθηκε στην απόφαση που ελήφθη.

“Νιώσαμε λίγο άβολα με το επιτελείο μου, γιατί δεν το έχουμε ξαναζήσει. Αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Υπό τις παρούσες συνθήκες, αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη απόφαση. Είμαι υπάλληλος, οπότε πρέπει να δεχθώ και πράγματα. Είμαι πολύ επαγγελματίας. Είμαι στο επάγγελμα αρκετό καιρό, για να κατανοήσω ορισμένες αποφάσεις και την προέλευσή τους. Όπως είπα στην συνέντευξη Τύπου, δεν νομίζω ότι είμαι εγώ το πρόβλημα. Μα φυσικά έχω μεγάλη ευθύνη. Δεν θα κρυφτώ ποτέ από τις ευθύνες μου”, σχολίασε ο Τούχελ.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Τόμας Τούχελ βρέθηκε να κάθεται σε μια αλουμινένια βαλίτσα, με έναν δημοσιογράφο να τον ρωτάει -ειρωνικά- για τη συγκεκριμένη εικόνα που παρουσίασε και για το εάν συνδυάζεται με την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Τούχελ… σήκωσε το γάντι και απάντησε: “Ναι, αυτός ακριβώς ήταν ο σκοπός. Την έφερα μαζί μου από το σπίτι. Έχει μέσα όλα τα πράγματά μου, όλα πακεταρισμένα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις