Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: Ρονάλντο εσύ σούπερσταρ!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Με ηγέτη και σκόρερ τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η Ρεάλ Μαδρίτης έφυγε με το διπλό από το Μόναχο, επικρατώντας της Μπάγερν με 2-1, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του Champions League.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο ανέτρεψε τα δεδομένα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να νικάει δύο φορές τον τρομερό Νόιερ και να χαρίζει στους Μαδριλένους το προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά.

Οι Γερμανοί ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, μιας και ο Χάβι Μαρτίνεθ αποβλήθηκε στο 61ο λεπτό. Ο άσος της Μπάγερν κατάφερε… να δεχθεί δύο κίτρινες μέσα σε τρία λεπτά. Τη δεύτερη την κέρδισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έκανε τα πάντα στο Μόναχο.

Οι Βαυαροί του Κάρλο Αντσελότι φοβήθηκαν το παιχνίδι και το πλήρωσαν με ήττα-μισό αποκλεισμό, αφού είναι πολύ δύσκολη η ανατροπή στη ρεβάνς της 18ης Απριλίου. Η απουσία του Λεβαντόφσκι ήταν αισθητή στην επίθεση της Μπάγερν, με τους Γερμανούς να εξαφανίζονται από τον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Ρεάλ είχε δοκάρι στο 15΄ σε κεφαλιά του Μπενζεμά, ο Βιδάλ άνοιξε το σκορ για την Μπάγερν με κεφαλιά στο 25΄ από εκτέλεση κόρνερ, αλλά το χαμένο ανύπαρκτο πέναλτι του ίδιου στο 45′ αποδείχθηκε καθοριστικό για την ομάδα του. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ισοφάρισε στο 47΄ και ο ίδιος έδωσε το “διπλό” στη “βασίλισσα” περνώντας με προβολή την μπάλα κάτω από τα πόδια του Νόιερ στο 77΄.  Αν δεν υπήρχε, βέβαια, αυτός ο σπουδαίος τερματοφύλακας κάτω από τα δοκάρια οι Βαυαροί θα είχαν υποστεί συντριβή.

Οι συνθέσεις:

ΜΠΑΓΕΡΝ (Κάρλο Αντσελότι): Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Αλκάνταρα, Μαρτίνεθ, Τσάμπι Αλόνσο (64΄ Μπερνάτ), Βιδάλ, Ριμπερί (65΄ Ντόουγκλας Κόστα), Ρόμπεν, Μίλερ (81΄ Κομάν)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Νάτσο, Μαρτσέλο, Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς (90΄ Κόβατσιτς), Μπέιλ (59΄ Ασένσιο), Ρονάλντο, Μπενζεμά (83΄ Χάμες Ροντρίγκες)

Δείτε τα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο:

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε